Dražen Nemčić, načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske i službeno je danas potvrdio prvi slučaj oboljelog od koronavirusa

Riječ je, tvrdi Dražen Nemčić, o zaposleniku jedne gradske tvrtke koji je bio u samoizolaciji. Zbog pozitivnog nalaza na koronavirus, još 15 djelatnika gradske tvrtke, a neslužbeno doznajemo da je riječ o Vodovodu, je u samoizolaciji. Ovo je drugi slučaj koronavirusa na Makarskom primorju. Prvi je bio u Brelima.

Dražen Nemčić

2 KOMENTARI

  1. Taj virus postoji otkad je svijeta, što se više testova radi više će biti i pozitivnih osoba, ljudi neće da slušaju eminentne svjetske stručnjake u materiji, nego slušaju korumpirane medije koji žive od napuhivanja situacije, od ničega stvaraju opću propast, i time kod građana šire neviđenu paniku i strah, a onda ljude i stručnjake koji ukazuju na stvarnu situaciju optužuju da šire paniku! Ovo je slučaj nikad viđen u povijesti sprege banditizma, korupcije i trgovinskog rata sumanutog neoliberalnog kapitalizma… samo vrle korumpirane Vlade i ta banditska svjetska oligarhija ne shvaćaju jedno: Kad ljudima oduzmete egzistenciju, pravo na rad, kruh, sigurnost, vjeru u sustav i sve vrijednosti koje su generacijama stvarane da bismo došli u ovaj stupanj razvoja Društva, što oni misle kako će to izgledati? Zar je sjećanje izbljedilo i ne sjećamo se 1848, 1918, 1968… misle da će oni biti sigurni, gdje, kad se to dogodi? misle da će njihov krvavi novac moći da im priušti išta? Neki se grdno gospodo varaju. A kolateralne žrtve su naša Društva i mi sami i sve demokratske i ljudske vrijednosti stečene generacijama do sada. Neka nam dragi Bog bude u pomoći i spasi nas od Dušmana i opće kataklizme.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime