Nepravomoćno osuđeni obiteljski nasilnik Mario Pešut, ujedno i pročelnik za socijalnu skrb i zdravstvo u Gradu Zadru može odahnuti. Niti će ga se odreći njegov HDZ, niti će ostati bez posla.

Sklon incidentima, agresivnom ponašanju, prijetnjama, tučnjavi, vrijeđanju, crtanju fašističkih simbola, psovanju, jedan od najdugovječnijih pročelnika u Gradu Zadru, Mario Pešut može i dalje nastaviti raditi to što radi, a gradonačelnik Branko Dukić mu ne može ništa! U tijeku je, naime, velika akcija spašavanja Maria Pešuta u koju su uključeni vrh zadarskog HDZ-a, ali i pripadnici kriminalnog miljea! Pišu se pisamca, „obrađuju“ se novinari, dijele se otkazi žrtvi i užoj obitelji… Početkom tjedna uputili smo dopis zadarskom HDZ-u u kojem smo zatražili da se očituju o svom članu i županijskom vijećniku Mariu Pešutu, no do danas nismo dobili odgovor. Iz ignorantskog stava zadarskog HDZ-a da se zaključiti kako, baš kao ni gradonačelnik Branko Dukić, ne vide ništa sporno u ponašanju Maria Pešuta. Slijedom toga, građani se ne bi trebali iznenaditi kada prilikom sljedećeg dolaska u neki od pročelničkih ureda u Gradu Zadru dožive da im neki pročelnik ili pročelnica opsuju majku, udare ih nogom u stražnjicu ili im priprijete ubojstvom. Naime, to je, ako se pita gradonačelnika Dukića ili zadarski HDZ, sasvim prihvatljivo!
Vratimo se zadarskoj mafiji. Imamo dokaz kako se šef zadarske mafije, a koji uspješno  već godinama izbjegava ruku pravde, osobno zauzeo da Mario Pešut zadrži svoje radno mjesto. Obavio je više telefonskih razgovora i sastanaka i gotovo naredio da se Maria Pešuta ne smije dirati. I tako bi. P.S. Rado bismo objavili ime i prezime šefa zadarske mafije, ali u tom slučaju riskiramo tužbu jer, eto, svi se prave ludi. Dobro je poznato tko je mafijaški šef u Zadru, no u policiji, državnom odvjetništvu, USKOK-u, PNUSKOK-u i ostalim službama tvrde da nemaju dokaza da je tako. Da čovjek ne povjeruje! (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime