HSP Dr. Ante Starčević ide u stečaj! Potvrdio je to prije tri dana Trgovački sud u Zagrebu imenujući za stečajnu upraviteljicu Josipu Jurčić

Ova pravaška stranka koju je utemeljio nekadašnji utemeljitelj HDZ-a Pero Ćorić bankrotirala je zbog neozbiljnosti starog vodstva predvođenog Perom Ćorićem, Ivanom Tepešom, ali i aktualnim Hrvojem Ničeom.

Poznato je, naime, kako su čelnici HSP dr. Ante Starčević na tuđi račun obilazili Hrvatsku, pojeli nekoliko stada janjaca, ali račune nikad nisu platili.

Zbog upornog neplaćanja računa u neprekidnom trajanju od 742 dana, Trgovački sud u Zagrebu odlučio je o pokretanju stečajnog postupka.

Doznajemo i to kako u ovoj stranci već dulje vrijeme vlada nezadovoljstvo zbog nekadašnjih čelnika, ali i samog Hrvoja Ničea. Brojni članovi smatraju da je vrijeme za korjenite promjene. Već sljedeći mjesec održat će se unutarstranački izbori na kojima bi stranku trebao preuzeti Ante Žoni Maksan kao predsjednik. Riječ je o pukovniku Hrvatske vojske, brigadiru HVO-a, istinskom heroju Domovinskog rata koji trenutno obnaša dužnost potpredsjednika stranke. Uživa veliku podršku svojih stranačkih kolega i sasvim izgledno je da će vrlo skoro preuzeti i kormilo nad strankom u brodolomu.

Ante Žoni Maksan, budući predsjednik stranke

2 KOMENTARI

  1. Koliko janjaca su pojeli Hadezeovski čelnici i reprezentativci u Županiji, Općinama itd to se ne piše, ti sigurno neće u stečaj jer redovito peglaju kartice po Hrvatskoj, Bosni i okolnim zemljama a mnogi od njih koji su bliži oltaru i kojima je Bog dao ” a di sam ja tu” nemaju ni takvih problema oni nose u džepu. Lovu našu, državnu, općinsku… koliko se troši po karticama i računima ne zbraja nitko a još manje pita gdje i zašto. Ali, zato je Država revna u kažnjavanju ugostitelja, vozača, liječnika i ostalih poštenih i radnih građana…. E sad.. puno bi se imalo za reči ali nije ni potrebno jer ZNA SE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime