U nedjelju, 1.studenog usred bijelog dana na šetnici u Baškoj Vodi nedaleko dječjeg igrališta, upucana je jedna prolaznica

O tome smo prvi izvijestili iako u PP Makarska kao i u Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj o incidentu nisu imali nikakva saznanja. Naše informacije pokazale su se točnima osim u dijelu da je stradala bosanska državljanka. Točan podatak je da je upucana jedna žena s adresom u Makarskoj i za portal Megamedia odlučno tvrdi da nema bosansko državljanstvo ni porijeklo.

Podsjećamo, nekoliko lovaca (većina imena poznata redakciji, op.a.) su u nedjelju u prijepodnevnim satima u lovu na fazane pucali iz lovačkih pušaka na plaži u Baškoj Vodi. U jednom trenutku je počinitelj (podaci poznati redakciji, op.a.) pucao i dio sačme završio je u ruci nesretne prolaznice (podaci također poznati redakciji, op.a.). Zanimljivo, slučaj nije prijavljen policiji, a nije jasno tko je i kako unesrećenoj pružio liječničku pomoć.

U suradnji sa redakcijom portala Megamedia, policijski službenici PP Makarska su proveli izvidne radnje te utvrdili određene okolnosti samog događaja. Jučer je u prostorije PP Makarska pristupila i sama žrtva događaja te je ispričala što se dogodilo. Nakon uzimanja iskaza svjedoka kao i žrtve, obaviješten je sektor kriminalističke policije i u tijeku je istraživanje. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, počinitelj i oni koji su pokušali zataškati događaj bit će privedeni, a protiv njih će biti podnesene određene kaznene prijave. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. A gdje je ova novinarka iz podno biokova,da malo prokomentira zataskavanje ranjavanja dvoje ljudi iz b.vode….mozda nije cula za ovaj slucaj ili je mozda u samoizolaciji…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime