Započela je završna integracija Sonik trgovina u poslovanje Studenca, i to preuređenjem trgovina te finalnim usklađivanjem svih internih procesa

Time će taj zadarski trgovački lanac postati cjelina s vodećim maloprodajnim lancem na Jadranu, godinu dana nakon što ga je Studenac preuzeo. Prve novouređene trgovine jučer su tako otvorile svoja vrata, od toga dvije u Zadru te po jedna u Ražancu i Rtini. Do kraja ovog tjedna bit će preuređeno još jedanaest prodavaonica, a sam proces tranzicije u Zadru i okolici te na otocima potrajat će do kraja godine. 

„U završnici godine – koja će biti obilježena, među ostalim, utjecajem aktualne pandemije na cijelo tržište – sa zadovoljstvom ističem važnost završne faze integracije Sonika. Naime, Sonik je od prosinca prošle godine dio naše obitelji, a u tom razdoblju mnogo smo naučili jedni od drugih, tako da smo u zaključnu fazu ušli posve spremni. Cilj nam je sačuvati vrijednost koju Sonik predstavlja svojim kupcima te postupno poboljšati cjelokupnu ponudu, ali i pružiti kupcima posebne pogodnosti. Cijela tranzicija maksimalno je prilagođena i svim zaposlenicima u trgovinama, i to kako bi što jednostavnije usvojili novi način rada i zajedničke vrijednosti. Veselimo se ovom koraku i nastavljamo biti usredotočeni na kontinuirani rast uz povećanje zadovoljstva naših zaposlenika i kupaca“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Sonik je ove godine proslavio 30 godina postojanja, uz više od 80 trgovina i gotovo 500 zaposlenika, a tranzicija u Studenac markete i poslovna sinergija s glavnim maloprodajnim trgovačkim lancem na Jadranu predstavljaju važan poslovni iskorak zadarskog lanca. Također, preuzimanje Sonika iznimno je strateški važno za jačanje liderske pozicije Studenca.

Preuređenje trgovina i kupcima donosi mnogobrojne pogodnosti. Studenac tako u tjednu otvorenja novouređene trgovine svim kupcima daruje 10 posto popusta na ukupan iznos kupnje, a korisnicima Cool kartice čak 20 posto. Cool kartica Studenca svojim korisnicima i inače donosi uštedu, a jedna je od pogodnosti i ta što svakog 11. u mjesecu umirovljenici zahvaljujući svojoj kartici ostvaruju 15 posto popusta na kupnju.

Dobrim vijestima tu nije kraj, na dan otvorenja svake od preuređenih trgovina s uključenom ponudom TO GO topla dobrodošlica postat će još bolja uz besplatan topli napitak – kavu ili pak vruću čokoladu. Prilika je to da kupci prate preuređenje trgovina i, uz svakodnevnu kupnju, iskoriste sve pogodnosti koje otvorenje novih trgovina pruža.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime