Antonio Vučetić, bivši predsjednik Skupštine Zadarske županije i uskoro bivši predsjednik Općinskog vijeća Općine Vir odbio je na zahtjev novoformirane većine u zakonskom roku sazvati sjednicu na kojoj bi bio izabran novi predsjednik

Na isti način je nezakonito postupio i Marino Radović, bivši direktor općinske tvrtke Čisti otok d.o.o. i trenutni načelnik Općine Vir. Danas su vijećnici novoformirane većine održali novinsku konferenciju na kojoj su informirali koje su sve korake poduzeli, pa su naglasili da su o svemu obavijestili i ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenicu.

U međuvremenu iz dobro informiranih izvora doznajemo da je resorno Ministarstvo pravosuđa i uprave prihvatilo argumente novoformirane većine te da je ministar Ivan Malenica osobno potpisao dokument u kojem daje za pravo vijećnicima Josipu Bašiću, Jadranki Okreši, Šimi Vučetiću, Veseli Vučetić, Veseljku Orliću, Šimi Buškuliću i Frani Vučetiću.

Prema našim informacijama, postupci Marina Radovića i Antonia Vučetića pod dirigentskom palicom “posebnog savjetnika” Kristijana Kapovića u smislu odugovlačenja i zaobilaženja zakonskih odredbi, prepoznati su na vrijeme i u Zadarskoj županiji i u resornom ministarstvu i stoga se uskoro očekuje sazivanje sjednice Općinskog vijeća, pa i bez obrazloženja na kojoj će Antonio Vučetić postati bivši predsjednik. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime