Na mjesto novog direktora Čistoće Zadar bit će postavljen HDZ-ovac John Ivan Krstičević, doznajemo iz pouzdanih izvora

Aktualni v.d. direktora Dragan Maračić nakon isteka mandata 30.rujna, odlazi na novo radno mjesto u Zagreb kao tajnik u Fondu za zaštitu okoliša.

John Ivan Krstičević po struci je veterinar, a ujedno je i vijećnik u Skupštini Zadarske županije. Trenutno je direktor komunalne tvrtke Bibinjac d.o.o. te je i članUpravnog vijeća Ljekarne Zadar.

Za njegovo imenovanje u zadarsku Čistoću najviše je zaslužan gradonačelnik Zadra, dr. Branko Dukić, ujedno i predsjednik Skupštine tog gradskog poduzeća. Međutim, nisu svi oduševljeni njegovim dolaskom u to gradsko poduzeće. Prema neslužbenim informacijama, u vrlo kratkom vremenu dva puta je sazvana Skupština društva te se do imenovanja Johna Ivana Krstičevića ide i na određene promjene unutarnjih akata kao što su Pravilnik o unutarnjem redu (sistematizacija), Statut društva i sl.

Razlog tome je, tvrde nam naši izvori, što John Ivan Krstičević navodno ne udovoljava kriterijima za imenovanje direktorom koji su unaprijed propisani. Izmjenama određenih akata, njegovo imenovanje bit će uvelike olakšano kako za gradonačelnika Dukića tako i za resornog pročelnika Robertina Dujelu.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime