Prije nekoliko dana potvrđena je još jedna optužnica USKOK-a protiv kontroverznog načelnika općine Vir Kristijana Kapovića

Kako ekskluzivno doznajemo, Županijski sud u Splitu po sucu Dinku Mešinu će uskoro sazvati i prvu raspravu na kojoj će virski načelnik na odlasku, Kristijan Kapović morati štošta objasniti.

Podsjećamo, prošle godine je USKOK je također pred Županijskim sudom u Splitu podignuo optužnicu protiv Kristijana Kapovića za zlouporabu položaja i ovlasti. Od ranije već ima i pravomoćnu sudsku presudu zbog ilegalnih radova na nasipavanju obale, a još uvijek se čeka i prva sudska rasprava zbog blokade Virskog mosta prije više od dvije godine. Tada je Kristijan Kapović u maniri drumskog razbojnika blokirao Virski most ugrožavajući tako život i imovinu ljudi.

Žalosno, ali do danas nije taj, po mnogima, teroristički čin dospio na sud. Kako doznajemo, prva rasprava i u tom predmetu trebala bi biti održana za nekoliko tjedana. Suočen sa brojnim kaznenim prijavama, presudama, optužnicama i koruptivnim skandalima, Kristijan Kapović spreman je za ropotarnicu političke prošlosti. Toga je i sam svjestan te posljednjih mjeseci pokušava realizirati političku smicalicu koja će mu produljiti život na račun poreznih obveznika. Uskoro donosimo detalje… (NASTAVLJA SE…)

4 KOMENTARI

  1. kada će taj korumpirani Uskok podignuti optužnicu porotoiv njegovog oca koji je opljakao virske vikendaše 1993. godine za više od 23 milijuna eura.? Zar nije riječ o ratnom profiteru?

  2. Kada će korumpirani Uskok podignuti optužnicu protiv njegovog oca Davora Kapovića koji je 1993. godine opljačkao nas vikendaše za više od 23 milijuna eura? Zar on nije ratni profiter? Pitajte Mesića ako štiti obitelj Kapović.

  3. Kikica ciao gotovo, i tebi dosao kraj. Napokon ces se moci posvetiti svojoj ” firmi i miljijunima” koje okreces hehe. Ipak je korona pa mozda i pokrenes ona 4 restoran u Njemackoj ponovno da mozes placati ratu kredita od oko stotinjak tisuca kuna jer ti birtije loše rada a?

  4. Da a još kako je porezna obračunla porez na apartmane koje je kupio od udovice sa Vira te milijunski vrijednu nekretninu procjenila na mizerna iznos

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime