Tanka većina u Županijskoj skupštini Zadarske županije više ne ovisi o dobroj volji Kapovićevih vijećnika! Kako ekskluzivno doznajemo, već na sljedećoj sjednici Županijske skupštine doći će do velikih promjena

HDZ je iznimnim naporima proteklih tjedana tražio rješenje prema kojem im “koordinator” Kristijan Kapović više ne može uvjetovati besmislice. Sada je na redu postupak razrješenja odnosno smjene Antonia Vučetića s mjesta predsjednika Županijske skupštine, a na njegovo mjesto dolazi Zoran Šikić što je i bila prvotna odluka predsjedništva HDZ-a, a onda je došlo do ponižavajućeg ustupka Kapovićevim snagama.

Prema najnovijem razvoju događaja, velikog raspuknuća cjevovodne koalicije, Kapovićevi su postali nebitni, a samim time više ne mogu računati na pozicije koje su zacrtali. Kapovićev biogradski vijećnik i donedavni državni inspektor Ante Fuzul, dakle, neće biti ravnatelj Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije. Isto tako, Marko Klanac neće riješiti status nezaposlene osobe na račun raspuknute cjevovodne koalicije… (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime