Koga će HDZ s Makarskog primorja predložiti kao kandidate na listi za Hrvatski sabor uoči parlamentarnih izbora 5.srpnja, jedno je od intrigantnijih pitanja

Po sistemu „mala bara, puno krokodila“, mnogi su izrazili želju biti na listi i to na prolaznim mjestima. Sastali se HDZ-ovci iz Makarske, Baške Vode, Brela… Vijećali tko je najviše zaslužio otići u Sabor obmanjivati hrvatski narod. Tako se makarski HDZ-ovci složiše da je najbolji među svima njima Jure Brkan, inače evidentirani nasilnik, napadač na hrvatskog branitelja, sin osuđivanog kriminalca, preprodavača ukradenih strojeva, ali i makarski gradonačelnik.

Stranačkim sastankom u Baškoj Vodi presjedao je kontroverzni Josko Roščić, inače stalna meta USKOK-ovih istražitelja. Gurao je kćer Dragicu Vranješ da ide u Sabor, ipak je iskusna. Drugi su gurali Vicu Oršulića. Nakon prebrojavanja glasova, Vice Oršulić dobio je osam glasova, a Dragica Vranješ tek jedan glas. Razljutilo je to Joska Roščića i demonstrativno je napustio stranački sastanak, čovjek zalupio i vratima

Nekoliko dana kasnije, sazvan je novi stranački sastanak uz prethodno lobiranje, nagovaranje i svašta nešto. I postigoše HDZ-ovci kompromis. Ide Vice Oršulić! Ali, ide i Dragica Vranješ. Tako će središnjica HDZ-a dobiti prijedlog sa tri imena s Makarskog primorja, no teško d  će svi na listu.

Mnogi sumnjaju da Dragica Vranješ ima šanse opet na račun poreznih obveznika živjeti u Zagrebu. No, to nije njezin kraj. Blistava politička karijera tek joj se smiješi i to već sljedeće godine. Neslužbeno doznajemo da će se Dragica Vranješ s prebivalištem u Baškoj Vodi, a boravištem u Makarskoj, kandidirati za načelnicu Baške Vode. Josko Roščić očito negdje ide, ali nitko ne zna gdje. (NASTAVLJA SE…)

9 KOMENTARI

 1. Jure narkos, a drgica brineta tako da ima logike, a taj vice je valjda nekakav peder.. Steta sta sdp ne stavi onega gudina lopovskoga bilica i druga mu glavicica pa da su komplerni za razvrat.

 2. Pustite Dragicu na prvo mjesto vratit će se Krstičević zaboravila mu je postavit još neka pitanja , ( naučio je napamet odgovore) . U slijedečem sazivu zabranjeno unositi u sabor makete aviona.

 3. Nepoznan licno Orsulica, ali kazu da je ok covik. Plenkovicu rjesi se ološa Riščiča. Pa hebote drzis kriminalca na vlasti. Koja rimac. Ona je zanjega malimmis. Plenkovicu radi ovakvi ces izgubit. Olos hebote. A Draguca. Draguica iiskace izbpastete. Koni sve ti u pihdu materinu!!

 4. Brkan ne može vodit svoje u kući, a ne jedan grad.
  Ogroman problem HDZ-a je užasno loš i neškolovan kadar.
  Ovi stariji su se prišaltali iz SK-a, dok su mlađi pripadnici stranke upisani od rođenja i gledaju tj. uče od starijih redikula.
  Plenković je moderan političar dobrih namjera, ali nažalost okružen lopovima iz partije koji mu ruše kredibilitet i integritet. Srića u nesrići je da kao oporbu ima nikad lošiju ljevicu i most koji će razvodnit glasove.

  • slažem se da je plenkovič moderan šta više odličan političar, salžem se i da je dobrih namjere al ne za Hrvatsku nego za sebe i svoju bratiju! Kako može bit neko dobrih namjera ako je u stranci koja ima presudu za kriminalnu organizaciju i koja gura u propast Hrvatsku trideset godina. Priča se da će se napoleon slavin kandidirat za gradonačelnika da može neke svoje zaposlit i još malo napunit đepove dok mu drug glavičić oštro komanduje. priča se i da nemčić prelazi u stambeno, a kotarac u park prirode. navodno dolazi i novi ravnatelj u srednju školu al se partija još nije usuglasila o dotičnom tajniku. brkanu se smješi ministarstvo. hloverka ostaje di je i ne radi ništa. žigo glavni o policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime