Jedan od najvećih problema u Makarskoj je pronaći mjesto za parkiranje

Zbog brzopletog izdavanja građevinskih dozvola suspektnim investitorima koji nisu vodili računa o vlasnicima vozila jer im je tako sugerirano s vrha, Makarskoj kronično nedostaje na tisuće parkirališnih mjesta.

U prometnom neredu posebno se ističu nesavjesni vozači koji parkiraju gdje stignu, a o čemu redovito informiramo naše čitatelje. Posljednji “majstor parkiranja” kojeg su snimili naši čitatelji, ugurao je vozilo ispred privatne kuće u vlasništvu starije gospođe u devetom desetljeću života. Osim što gospođa zbog parkiranog vozila nije mogla izaći iz dvorišta, zanimljivost sa naslovne fotografije leži i u jasnom znaku zabrane parkiranja. No tko još u Makarskoj mari za znakove?

4 KOMENTARI

  1. Hće li o ovome parkiranom neredu, pisati vlasnik Makarske kronike, kao što su stotine puta pisali o vlasnku kuće i nhegove majke.

  2. Konačno došao netko da učini red na Duminoj ledini, ne može Makarska kronika, parkirati gdje god hoće i kad hoće. Možda može oni su na “vlasti”.

  3. Ko je di parkira, ko s kome pije kavu ko je koga…… to su teme našega svita. A turizam propada, Država se raspada, kradeze hara, i nikomeništa. Mi pišemo o parkingu. Blago nama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime