Filmom ‘Bohemian Rhapsody’ otvara se digitalno kino Podgora

0

Kino Mediteran Podgora 24.11. postaje digitalno kino opremljeno najmodernijom suvremenom opremom i projektorom za prikazivanje filmova

Novi doživljaj slike i zvuka kino vode na sasvim novu razinu, a bogati program i dalje će se organizirati uz programsku koordinaciju projekta Kino Mediteran

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmacije s ciljem povratka filmskog programa u mjesta u kojima su kina već dugo zatvorena. Podgora je partner projekta od početka 2017. godine, a uspješna suradnja Kina Mediteran i Općine Podgora dovela je do zajedničke prijavnice na natječaj Ministarstva kulture za digitalizaciju kina, koji je rezultirao pozitivnim ishodom i nabavkom nove opreme. Kino Mediteran se trenutno održava u ukupno 26 gradova.

Filmski programi u Podgori će se održavati dva puta tjedno, a program će se sastojati od kombinacije hit naslova američke produkcije, programa za djecu i filmova europske kinematografije. 

Kino Mediteran Podgora organizira se u partnerstvu s Općinom Podgora, a uz potporu Zaklade Kultura Nova i Hrvatskog audiovizualnog centra. 

Kino počinje s radom u subotu, 24.11. u 20h s američkim filmom “BOHEMIAN RHAPSODY“ o kojem trenutno priča cijeli svijet. Ne propustite doživjeti izvedbe Freddieja Mercuryja u novom 7.1 digitalnom surround ozvučenju! Druga projekcija ovog filma održava se i u nedjelju 25.11. u 20h. 

nedjelju 25.11. u 17h i mališani dolaze na svoje projekcijom novog sinkroniziranog hita “GRINCH”, kojem prethodi kratkometražni sinkronizirani crtić „ŽUTA JE NOVA CRNA“ u trajanju od 4 minute.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u pretprodaji i to: 

Četvrtak i Petak od 7:00h do 14:00h u Turističkoj zajednici Podgora

Subota i Nedjelja: sat vremena prije početka projekcije. Više o rasporedu filmova možete pogledati na www.kinomediteran.hr ili na Facebook stranici Kino Mediteran Podgora

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime