Pandemija koronavirusa zahvatila je u vrlo kratkom razdoblju cijeli svijet pa tako nije zaobišla ni nas. U ovoj kriznoj situaciji, kao društveno angažirani mladi ljudi, osjetili smo potrebu, ali i odgovornost, udružiti svoje snage te se staviti na raspolaganje Gradskom društvu Crvenoga križa Split

Kao volonteri proći ćemo nužnu obuku i osposobljavanje kako bi svoje ponašanje uskladili s pravilima struke te na profesionalan način pružili neophodnu pomoć našim potrebitim sugrađanima u pogledu dostave namirnica, higijenskih potrepština i lijekova na kućnu adresu, ali i kroz druge aktivnosti koje od nas zatraži Crveni križ. Apeliramo na sve rizične skupine, a posebno na kronične bolesnike i starije osobe, ostanite u svojim kućama/stanovima i slušajte preporuke stručnjaka.

Isto tako, ovim putem pozivamo sve mlade ljude na području grada Splita, politične i apolitične, da se prijave na telefon Crvenog križa 021/489-464 te na taj način solidarno pridruže ovoj inicijativi.

Jer, svi smo mi isti kad trebamo pomoći jedni drugima!


Hrvoje Bašić,

predsjednik Mladih HSLS-a Split

Filip Odrljin,

predsjednik Mladeži HDZ-a Split

Tonći Kačić Bartulović,

predsjednik Foruma mladih SDP-a Split

2 KOMENTARI

  1. Sad ce lihvari iz sdp okolo trovat ljude svojon pokvarenom tj. Finom i podmuklon pulitikon za osvajanje friskog i glupog glasackog tila.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime