Budućnost Hrvata Hercegovine svakim danom je tragičnija. Javno mnijenje i mediji su čudo, koje nam svaki dan promovira novoga mostarskog mazluma, ili kako dalmatinci kažu redikula

Promocija knjige od 13.ožujka 2020.godine “Hrvatski general i admiral 1991-1999.”, izazvala je oduševljenje malo prisutnih Mostaraca. Predstavljači su bili uredno obučeni, svaki od njih je imao odijelo i kravatu. Prvi s lijeva sjedio je Ljubo Ćesić, poznati mazlum HVO-a ili redikul HV-a. Stručnjaci iz vojske tvrde da je slučajni general. Promatrači s promocije knjige tvrde da desetljećima medijski sramoti Hercegovinu i Hercegovce.

Drugi mazlum s promocije knjige je Marinko Krešić, ravnatelj nepostojeće vojne škole, s banjalučkom ćiriličnom diplomom i podebljim kriminalnim dosjeom, tako tvrde stručnjaci vojne branše. Fotografije Krešića i Ćesića potvrđuju navode struke. Dva mazluma ščepili se diploma i evo njih danas promoviraju knjigu, koja je slična slikovnici ćiriličara Dragana Čovića, tvrdi upućeni promatrač.

Činjenica da je na promociji bilo i uglednih i obrazovanih Mostaraca. Stručnjak za odnose s javnošću, mostarskog sveučilišta Zoran Tomić nije se pojavio na promociji Ćesićeve i Krešićeve slikovnice. Mora da je bio zauzet  pripremom Čovićevih  stručnjaka u obrani od korone?!

Po preuzimanu primjerka slikovnice, pojedinci su se našalili s redikulom Ćesićem zamolivši ga da im potpiše primjerak. Zanimljivo je bilo vidjeti kao Ljubo potpisuje knjigu-slikovnicu uvjeren da on to dobro radi. Mazlum ne zna da se mostarske liske, s njim šprdaju, tvrdi promatrač. Taman kada su Mostarci ispratili Ljubu, Marinka i njihov cirkus, smatrajući da su nezamjenjivi na vrhu mazlumske ljestvice u Hercegovini, kao iz paštete iskoči u medijima Nevenko Herceg, tvrdeći da neće virus južno od Ivana.

Bilo je to točno 16.03.2020. godine. Naravno Nevenko kao župan  zauzeo je  mazlumski  medijski tron, svojom nepromišljenom izjavom. Ministrica financija Jelka Miličević svojom mazlumskom izjavom “Ja nisam do danas shvatila da je to tolika ozbiljna situacija“ u sjenu je bacila 18.03.2020.godine Nevenka Hercega i njegovu izjavu. Poznati Jelkin biser je da Aluminij ne može u stečaj jer ima hipoteku!? Izjava Ante Kvesića  “Umisto sprida uša nam je sazad”, zauzela je prvo mjesto mazlumske  hercegovačke ljestvice. Kvesić je zasjenio Ćesića, Krešića, Hercega i Jelku.

Upućeni Mostarci tvrde da imaju on i većih mazlumskih  bisera od ovih pet nabrojanih, samo im se ne da prostora u medijima. Šalu na stranu, u Hercegovini se dogodila tragedija, ljudski životi su ugroženi, ispostavilo se da  mazlumi i redikuli  trebaju osigurati brigu hrvatskome korpusu. Nažalost Mostar je odavno politička karantena. Građani su zarobljeni i osvisni o Jugoslavenima i ćiriličarima. Prvi slučaj-pacijent ušao je sazad umisto sprida.

Slično se dogodilo kada su u HDZ BiH ulazili  Jugoslaveni, djelatnici JNA  Dragan ČovićAnte Jelavić. Nije bilo popravnog, tu smo gdje jesmo, s njima nam stigoše  Ljubo, Marinko, Nevenko, Jelka i Ante. Svi su doktori, akademici svoga mazlumskoga zanata. Što će napraviti korona, ostaje da vidimo?! Činjenica da se ćiriličar testirao, a Pralas nije! Oba su nekada pozitivna, a nekada negativna. Gdje je u cijeloj priči pušćipratar Ševo, nije nam poznato, ali ćemo nastojati saznati. Njegove izjave bilježe prvo mjesto na nekim drugim ljestvicama, koje su doprinijele egzodusu Hrvata iz Hercegovine. Danas ispada vizionarski od Ševe, da ih je Ševo motivirao da uteku iz Hercegovine od Pralasovaog virusa korone. Postoji mogućnost da je Ševo nulti?!

Rojs na promociji slikovnice veli da je on kopao temelje Crkve, a znamo da je Ševo zalagao temelje  Crkve za Dragana. Pitaj dragoga Boga di će sve ovo izbit’? Bolje biti bez virusa 100 godina, nego s virusom jedan dan!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime