Godinama autoprijevoznici koji dovoze turiste u Makarsku izbjegavaju Autobusni kolodvor kako ne bi morali platiti kolodvorske usluge, a izbjegavaju, čini se, i autobusno stajalište kod Napoleonovog spomenika za koje se tako gorljivo zauzimao bivši zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ

Svjedočili smo nesnosnim prometnim gužvama koje su uzrokovali autoprijevoznici okupiravši najčešće Zelenku, ali i druge gradske prometnice. Ove godine je već na početku srpnja situacija sa ilegalnim i opasnim iskrcavanjem putnika kulminirala i pravo je čudo da još nitko dosad nije stradao.

Ovog ljeta, vozači autobusa “namečili” su se na parkiranje u Starčevićevoj ulici ispred Tommy prodavaonice. Najčešće blokiraju čitavu prometnu traku, ne mare što su parkirani preko pješačkog prijelaza, a dobar dio vremena kupci ne mogu do spomenute trgovine jer je parkiralište blokirano.

Turisti koji izlaze, ne iz jednog, već dva, tri i više autobusa, bezglavo izlaze i prelaze vrlo prometnu ulicu riskirajući svoje i živote vozača koji uz škripu guma, uzalud trube. Prometnih redara, policijskih službenika na vidiku nema. Dokad? (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime