Makarska je možda najveće gradilište na Jadranu i u vrijeme gradske uredbe o zabrani gradnje u sezoni

Nezakonite radove u gotovo svim dijelovima grada, pa tako i u onim zaštićenim, pomorskom dobru i sl., ne može zaustaviti nitko. Ni Jure Brkan kao gradonačelnik, a niti njegova dva zamjenika Dražen Nemčić i Joze Vranješ.

Koliko građevinski radovi iritiraju Makarane, ali i njihove goste, možda najbolje ilustriraju oštri komentari na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana tako je na FaceBooku osvanuo i prijedlog novog makarskog suvenira koji je naišao na opće oduševljenje Makarana. Autor je zamislio betonski blok kao novi makarski suvenir i tako pokazao što misli o divljim graditeljima.

7 KOMENTARI

  1. Po odlasku iz Makarske, gost sa sobom ponese trajan suvenir. Taj bloket naš je suvenir. Podsjetnik da smo zabloketirani (čitaj okruženi, zarobljeni) beskrajem gluposti. Ne pravimo se pametni, isti smo kao oni. Obične blokete, koje zidaju vlastitu propast.

  2. Nastavimo niz tko sve zaslužuje spomenik od betona: Hloverka Novak Srzić, Ognjen Radić, Dragan Srzić. Tonći Vuković, Jadranka Selak, Sonja Duka, pa Milan Lučić… I brat Zdenko. A di su tek Tonći Bilić, Gušte Alač,…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime