Znate li možda kome se u gradu Makarskoj mogu obratiti građani kada naiđu na ovako nesavjesnog vozača?, pitala nas je jedna čitateljica

Kaže i kako je kontrolor-blagajnik parkinga nekoliko puta prošao pored nepropisno parkiranog vozila, ali nije reagirao. To što je “majstor” parkirao na mjesto za invalide, nije ga posebno uzbuđivalo.

Zapravo je za ovakvo parkiranje prometna policija ili prometni redar Grada Makarske. Nažalost, ni jedni ni drugi nisu reagirali, a kontrolor parkinga je svakako kao zaposlenik Grada Makarske trebao obavijestiti kolege iz Prometnog redarstva. Zašto nije, to samo on zna.

11 KOMENTARI

  1. Možda da se objavi registracija. Javna je površina. Nek se obraz bar rumeni. I bar će netko znati. Jer svaka glava ima obraz, ali nema svaka obzir. Za obzir je potrebno puno više od same glave. A to je sadržaj. Kako mentalni i onaj vjerski, iliti ga duševni. A ovom su oba izgubljena. Da ih i pođe tražiti, kasno je.

  2. Grad Makarska nema prometno redarstvo. Policija mora reagirati ako problem prijavite na njihovu aplikaciju MUP sigurnost i povjerenje ili komunalni redar grada Makarska na poziv preko Gradskog centra Osejava

  3. Koliko puta san posla na aplikaciju Policija i sliku i mjesto. No nikad niko nije reagira a na aplikaciji piše otvoreno znači piši propalo.

  4. Pa sad, komunalni redar(i) ima ime i prezime, javni broj mobitela. Isto se odnosi i na koncesionara kojemu je Općina (njezino povjerenstvo za parking) dalo koncesiju. Prema tome, kakve aplikacije. Šolde, šolde, katastrofa….

  5. A zamisli ispred katastra i okolo sva ona parkirna mjesta koja su ljudi zagradili lancima bespravno, jer eto oni tu zive a nemaju gdje parkirati. Ako imas stan, nisi kupio parking. I nitko na to ne reagira. Ne znam od kud pojedincima pravo na to da zauzmu parkinge oko zgrade a nije njihovo vlasnistvo. I tko je zauzeo je zauzeo, a tko nije, tko te j…
    I tako godinama to traje i nista se ne rijesava….
    Sramota!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime