Kapetan broda “Markan” kojim upravlja tvrtka KATARINA LINE CRUISES doplovio je jučer do uvale Klokun između Podgore i Drašnica i na samo 50 metara od obale ispustio fekalije u more!

Ubrzo se morem počela širiti smeđe-žuta mrlja, a plažom se satima kasnije osjetio nesnosan smrad fekalija. Turisti koji su se našli na plaži su nakon neobjašnjivog čina kapetana spomenutog broda napustili plažu i požalili se na društvenim mrežama. Obzirom da postoje fotografije događaja kao i brojni svjedoci, očekuje se da nadležni inspektorat reagira i kazni neodgovornog kapetana kao i tvrtku za koju radi.

6 KOMENTARI

  1. Kapetana u zatvor i oduzeti mu dozvolu, firmu kazniti i zabraniti im rad jednu godinu. I onda se probudiš i shvatiš da govna plivaju a snovi se brišu buđenjem.

  2. Okay je voditi računa o okolišu I prozivati neodgovorne ali i neodgovorno prozivanje mora biti sankcionirano. Sa punom odgovornošću tvrdim da ništa nije ispušteno i more sa broda Marka n u Subotu ,24/06 u uvali Klikun.Radi se o fenomenu cvjetanja mora. Petar mob 0913400722

  3. Sra mota i mi hoćemo biti turistička zemlja a fali nam osnovna kultura vani mu nebi više bilo kruha da zaradi sram ga može bit to nas svih sramoti jezivo za svaku osudu i veliku kaznu.

  4. Ni prvi ni zadnji put da naši mini kruzeri rade takve stvari. Poznato je da svi koji imaju crne tankove u brodovima to ispuštaju u more. Ali nas, može zaustaviti na putu ka samouništenja, velike kazne i ništa drugo. I naravno vlast koja bi ih kontrolirala i sprovodima. Založno i sramotno od nekog ko živi od turizma.

  5. Poznat je ovaj brod da je viden vise puta da istovara fekalije,moj stric ima fotografije te rabote ali stric je umrao prije koji dan ,kad je procitao da je to taj brod tj isti.Pozlilo mu i eto….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime