FOTO KRITIKA Buljanova kapunjera – ruglo makarske rive

0

Kiosk bračnog para Dunje i Bepa Buljana, najprovjerenijeg SDP ovog kadra još iz bivših komunističkih vremena, postao je privatno vlasništvo po vrlo upitnim okolnostima, otrgnuto iz Gucićevog poslovnog carstva u Makarskoj.

Počela je turistička sezona, a njihova plastična „kapunjera“ na zgradi spomeniku kulture ruglo je i sramota Makarske. Ali tko smije prigovoriti?

*Poštovani čitatelji,
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Makarska mafija,Buljani-Šumelji, čovjek koji je sa stečajnim upraviteljem prodao imovinu Mornara; Disko Kuk, Disko plaža, Objekat-dom na Vošcu, uzeo velike otpremnine, dioničari Morbnara ,koji su posizali kredit da bi kupili dionice nisu do danas dobili ni kune. On je ugledni dužnosnik SDP-a Makarska. Dunja vodi financije za Marka Ožića Bebeka HDZ-Makarska 6 godina. To su kadrovi iz Amfore Buljan vodi financije grada i Uljare iz koje je pristigla Bebeku u pravnu službu gđa. Botica iz SDP-a.Gucić je zahvalan Buljanima što su imovinu prepustili Šumeljima , što je opet imovina Josipa Gucića.

  2. Dunja Buljan je na svoje ime uknjižila poslovni prostor na Rivi, koji je njenom suprugu Josipu-Bepu Buljan, jer mu je bio kućni prijatelj čovjek od povjerenja, za odrađivane marifektluke. Bio je dio organizatora organizirane pljačke i prijevare u Mornaru, Primorju i Amfora, skupa sa Čulićem izbjegao je Zakon. Upravo će se donijeti Presuda za RATNO PROFITERSTVO?! Šteta što su neki izbjegli pravdi, ali neće Božjoj. Ustvari Optuženik Ratko Škrabić je kao predsjednik Općinskog cvijeća, oduzeo taj prostor od Ljekarne Makarska. Vodio se sudski spor, ali se našla najmanja rupa di se se NAJVEČI SLON PROVUKAO?!

  3. Bepo Buljan zajedno sa svojom suprugom Dunjom koja je procelnica za financije svakoj vlasti varaju i grad i drzavu..pocevsi od samog vlasnistva prostora,najma koji uzima od preko 1000€ mjesecno a prijavljuje mnogo manje,do placanja javne povrsine koji taj prostor koristi..jel moguce da ni Uskok ni drzava ne mogu nista tim profiterima koji konstatno i u nedogled varaju sve?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime