– Možete li provjeriti zašto moramo trpjeti radove i zujanje u ulici Jakova Dudana? Turisti se čude, a buka ne prestaje od zore do mraka. Upravo vas čitam i zuji mi nad glavom, požalila nam se jedna čitateljica.

Kaže kako je zvala centar 112 i zamolila ih da pošalju komunalne redare, no to nije dalo efekta.
– Dođe mi da snimim zvuk…kao da pile željezo!,  kaže nam čitateljica i informira nas kako je neku večer pored bivšeg rodilišta iza 22 sata netko kosio travu?!
Nažalost, nezadovoljstvo građevinskim radovima u jeku turističke sezone usprkos jasnoj odluci Gradskog vijeća da se zabranjuju svi građevinski radovi ispod i iznad magistrale, je sve veće. Nemoćni su građani, ponajviše oni koji žive od turizma, a njihove interese ne štiti nitko. Grad Makarska, poglavito gradonačelnik Tonći Bilić izgubio je svaku kontrolu i na današnji dan (26.lipnja 2015.) radi se na pet gradilišta u strogom centru Makarske. To nije samo sramotno već dokazuje nesposobnost aktualne gradske vlasti da zakon provede u djelo. Zašto komunalni redari ne nose uplatnice s najvišim kaznama bespravnim graditeljima? Čega se plaše u Gradu Makarskoj? Je li moguće da ne mogu zaustaviti građevinske radove u gradu čiji  je najveći prihod upravo od turizma? Kakvu to sliku o Makarskoj daje aktualna gradska vlast? To je tek dio pitanja na koja ćemo. Čini se, još dugo čekati odgovor. Do tada će prizori poput ovog na fotografiji ostati ružna makarska svakodnevnica.

*Poštovani čitatelji,
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Zvali su građani s Istoka, prijavili komunalcima zvuk bušilice kao da ti motak probija. Oni poručili: takvi radovi su dozvoljeni i ljeti. Zato Makarska uskoro ostaje i bez turista. Ne će više biti 10.000.000€ u kasi Grada, radi kojih milijuna bi svi tili biti na vlasti. Koga briga za vlast. Koncentriraš se na mažnjavanje love

  2. Zakonom je jasno precizirano šta spada u kategoriju grubih radova, a u ovom slučaju to svakako nije obuhvaćeno kao grubi građevinski radovi.
    Lako je pisati i optuživati jedini krivci su izvođači koji poznavaju zakon i koriste rupe u zakonu.

  3. Puste laži ne radi redarstvo po željama već po zakonu koji očito nije dobar , a niti se kazniti može nekoga ako nije prekršaj po zakonu i odluci pa zato Vidučiću obrati sa saboru RH a ne na krivu adresu jer bi kao novinar morao znati da zakone u RH donosi SABOR RH ,stalno lupetaš gluparije , a vidi se i da nemaš baš dobre informacije……

  4. pa sta bi ovi makarani tili ,izabrali idiota i sad nešto pametuju,,nek pametuju kad budu birali,a koliko su pametni cisto sumljam da ce znat pripoznat pravog čovika jer idiot bira vazda idiota,,mjau.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime