Neki se nikada neće naučiti pameti. Dosada smo više puta objavili fotografije nepropisno parkiranog automobila makarskog Komunalnog redarstva, no oni i dalje parkiraju gdje stignu.

kom red– Da im šef Dražen Nemčić ima malo više autoriteta, onda bi prvi put sankcionirao počinitelja prekršaja i sigurno više ni jednom komunalnom redaru ne bi palo napamet parkirati na nogostupu!; kazao nam je čitatelj koji nam je i poslao spornu fotografiju.
Riječ je o nogostupu na Zelenci gdje je naš čitatelj zatekao komunalnog redara kako unutar svog radnog vremena opušteno ispija piće u obližnjem kafiću ne mareći što pješaci zaobilazeći nepropisno parkirano vozilo moraju riskirati svoje živote hodajući po prometnici.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Zna se da su određeni redari pola radnog vremena u ROJALA ne mareći što se građani koji ih plaćaju zgražaju na to . Šef im nesmije ništa niti ništa poduzima dokad tako?????? , samo da znate tu su stalno i Policijska vozila ….

  2. Posejdon dok si loka pivu u Royala nisi se bunio, a sad ti smetaju kolege kad piju kavu imaju svi pravo na pauzu uz kavicu a ne pivicu dok rade.

  3. Čiko ne seri za sve ti je uvik kriv drugi pogledaj sebe , srami se svojih neistina i ostavi se okrivljivanja drugih srami se , želje su jedno , a istina nešto sasvim drugo i piši svoje ime i prezime ostavi se mene na miru ili da ja napišem tko je čiko i podmuklan sramite se optuživati me jer me nezanimate niti imam veze sa ovim.

  4. Redari za ništa nisu krivi, već Lori Veličković, koja im je Makro. Da ne odrađuju za nju i njene sponzore sigurno bi bili kažnjeni. O tome svemu sigurno zna Gradonačelnik Tonči Bilić. Bilić štiti Lolu, Lola štiti Družijanića i Lalića, a Glavičić, Crljen idr , svi su oni i tem kako umreženi ko koro i teško ga je istrijebiti. Ako niste svjesni da je ovo najgora vlast do sada, na novim izborima potrdite im mandat. Redari to su mali miši i to crkovni u odnosu na njihove nalogodace.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime