Jutros je živahno na makarskoj rivi zbog prepirki nezadovoljnih prolaznika i vozača

Kako ne bi morali pješačiti dodatnih 20 metara, neki su svoja vozila jutros parkirali uz trajektno pristanište kako bi popili kavu u obližnjoj kavani. Nekoliko trenutaka kasnije vozač autobusa ne može ući u trajekt zbog nepropisno parkiranih vozila.

Još gore se jutros parkirao vlasnik starog Mercedesa makarskih registarskih oznaka. Obzirom da nema znaka da se ne smije parkirati na pješačkom prijelazu, pomislio čovjek kako je baš tu najbolje ostaviti auto. Budalaštinama nikad kraja!

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija
@mega-media.hr

2 KOMENTARI

  1. Sta vam rade redari koje plaćate?
    Jedino kaznama će te spriječiti nered i bezobrazluk pojedinaca.
    Još gore je na mjestima rezervirana za osobe sa poteskocama(invalidi)tamo se parkiraju kome se svidi jer je daleko do Kafića.Pozabavite se sa problemima parkinga jer je to veliki problem u Makarskoj posebno oko trajektnog prestanista gdje se ostavljaju auti da bi se kupila riba.
    Lp.

  2. Vjeciti problem je Makarska riva, ili zbog nepropisnog parkiranja ili guzve koje su svakodnevne, posebno u ljetnom periodu, muka mne uhvati samo na pomisao i tako iz godine u godinu, nema nikakvog rjesenja. A u autobusu zna biti zagusljivo i vrucina, preporucila bih Ambilife prociscivac zraka za automobile, da se lakse dise, dok se stoji u koloni….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime