Jedan od najuspješnijih hrvatskih depilacijskih proizvoda, Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju, zaslužuje poseban tretman i kada su u pitanju snimanja reklamnih kampanja. Jedna takva snimana je u nevjerojatnom okruženju ušća Neretve, a u glavnoj ulozi našla se Stefani Šober Marković koja je utjelovila egipatsku kraljicu

„Cilj snimanja ove kampanje jest izlazak na nova tržišta, SAD-a i Kanade te Ujedinjenih Arapskih Emirata. Htjeli smo se malo angažirati oko promocije budući da je iza nas razdoblje pandemije i krize kada se ništa nije događalo“, kazala je Dijana Ćuzela koja stoji iza ovog domaćeg brenda koji se sve češće može naći i na policama trgovina diljem svijeta.

Tako je Neretva odglumila Nil, a pijesak Egipat. Hrvatska je obala sjajno utjelovila drevni Egipat, pa tako možemo reći da se na našoj obali snimila reklama svjetske klase. Koliko je lokacija predivna pokazuju i fotografije koje ne izgledaju ništa manje glamurozno od velikih globalnih kampanja.

Cleopatra šećerna pasta, za razliku od voska, ne skida zaštitni sloj kože, već svojim šećernim zrncima radi blagi peeling i zaglađuje kožu. Jedinstveni sastav i hladan način upotrebe idealan je za osobe osjetljive kože, s proširenim venama i ispucalim kapilarama te za osobe koje su zadobile opekotine i druge nuspojave nastale od strane drugih depilacijskih sredstava. Osim toga, zbog svojih ljekovitih biljnih sastojaka umanjuje bol pri depilaciji te smiruje upalne procese i crvenilo kože.

Kako bi svatko mogao isprobati Cleopatrinu depilaciju, u tijeku je akcija u dm-u koja traje do 15. svibnja, a riječ je o akciji 2+1 gratis.

FOTO: Petar Krajačić Vilović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime