Kako bi što bliže parkirao budućem frizerskom salonu u centru Makarske, vozač ovog automobila bezbrižno je nepropisno parkirao računajući da neće dobiti kaznu

Ispostavilo se da je u pravu. Iako je parkirao na jasno označenom dijelu ceste gdje se ne smije ostavljati vozilo, vlasnik automobila, inače policijski službenik iz Vrgorca nije se imao zašto brinuti. Nekoliko policijskih službenika prošlo je tim dijelom ceste, ali se nitko nije niti pokušao zaustaviti i na vjetrobranskom staklu zataknuti propisanu kaznu. Tako je to u makarskoj. Ne vrijede zakoni jednako za sve. Neki se mogu parkirati gdje god žele, a neki, ako imaju pr. policijsku značku, mogu i na nogostup. Proći će, što bi rekli, “lišo”.

4 KOMENTARI

  1. Ali zato redovito kažnjavaju poštene građane iskačući iz grmlja iz zasjeda za svaku banalnost. Ni ako vozite 20 na sat, i niste učinili nikakav prekršaj nećete izbjeći zaustavljanja i maltretiranja raznoraznih “kontrola” i polupismenih kontrolora koji ni značke ne nose.

    • Aj ne seri. Vjerojatno si neki narkić pa ti smetaju policajci.
      Ja nemam nista protiv kad me zaustave bilo kad. Ispravan sam i ne smeta me nikakva kontrola.

      • Ispravan možda i jesi za policiju jer si očito njihov po misli i djelu ali što se tiče kulture i osobnog odgoja lijepo se vidi gdje si i s kim si. Bilo bi ti bolje da si više ulagao u obrazovanje i osobnu edukaciju i danas bi bio ispravni građanin i gospodin a ovako si samo (podobni) ispravan Kromanjolac. I tu zaista lijeka nema.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime