Najave ministra zdravstva Daria Nakića o naplati pregleda onih pacijenata koji nisu hitni, a zatražili su liječenje na Hitnoj pomoći, digla je na noge mnoge u Hrvatskoj, no u Makarskoj su na plaćanje navikli.

Naime, svatko tko kao pacijent dođe na makarsku Hitnu, iz džepa mora odvojiti najmanje 8 kuna koliko košta sat parkiranja. Makarska je po tome rijedak slučaj jer se u pravilu parkiranje ispred Hitne u drugim gradovima ne naplaćuje.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

 1. U Makarskoj e sve moguće, a najgore što se mnogi bolje zvati Hitnu pomoć u Makarskoj,jer ti moraš znati diagnozu, onda će oni konstatirati da li si ti za njih ili nisi. Ne daj ti Bože njihove potrebe. Osobno iskustvo imam, rađem se predam u Božje ruke, nego njima. Izmaltetiraju te pitanjima, onda ČORAK.

  • za Lelas-Hitna – tvoj maksimum u životu je osnovna i par razreda srednje.Takvi kao ti kad dođu u doktora teško da mogu jednu prostu rečenicu izvaliti .

 2. Kakve veze imaju hitna pomoć i parking?
  Na hitnoj pomoći se ne naplaćuje ništa.
  Obratite se gradonačelniku.
  A da se tamo ne naplaćuje parking ljeti bi to bio parking za goste iz apartmana.

  U Makarskoj je najviše gotovana koji ne znaju ništa u životu radit,žive na račun onoga što su roditelji stekli,ljeti se iznajmljuju apartmani,a zimi se piju kave i ogovara se svatko ko je ista postigao u životu svojim trudom.

  Dr Lelas je odličan liječnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime