NIkša Vidoš
NIkša Vidoš

Iako je prošao zakonski rok u kojem je trebao ukloniti ilegalno postavljene ploče s pločnika ispred svoje kuće, Nikša Vidoš, šef Gradskog centra Osejava još nije postupio u skladu s rješenjem makarskog Komunalnog redarstva.

Redakciju portala Megamedia alarmirali su građani požalivši nam se na nered u prostoru i nemoć gradskih službi da sankcioniraju prijestupnike. O čemu se radi? Prilikom izgradnje stambeno-poslovnog objekta u Starčevićevoj ulici, privatni investitor Ante Čović dao je postaviti u dvorište sive betonske ploče te su iste ugrađene i na pločnik, zapravo gradsku javnu površinu, a radnici su prethodno izvadili crvenkaste koje je Grad Makarska postavio duž cijele Starčevićeve tom je to isto učinio i Nikša Vidoš davši postaviti sive ploče i na pločnik ispred svoje kuće.

I Ante Čović i Nikša Vidoš su ugradnjom tamno sivih ploča napravili ruglo od Vukovarske ulice
I Ante Čović i Nikša Vidoš su ugradnjom tamno sivih ploča napravili ruglo od Starčevićeve ulice

Odmah su reagirali komunalni redari koji su izašli na teren i ustanovili sve relevantne činjenice. Nikša Vidoš se pravdao kako nije on dao postaviti te ploče već njegov prvi susjed Ante Čović, no Čović je to odlučno negirao kazavši kako on nema nikakve veze s pločama ispred Vidoševe kuće. Komunalni redari su i Čoviću i Vidošu izdali rješenje da u roku od tri dana uklone nezakonito postavljene ploče za što je rok u međuvremenu prošao, a ploče nisu uklonjene. Također su u rješenju naveli ukoliko ploče ne uklone, da će Grad Makarska angažirati tvrtku koja će to učiniti umjesto njih i o njihovom trošku.
Prema našim izvorima iz Grada Makarske, sve je došlo do resornog pročelnika Matka Lovrete koji je o slučaju razgovarao sa Nikšom Vidošom, no obzirom da su nezakonito postavljene ploče još uvijek na pločniku, možemo samo pretpostaviti kako je razgovor završio.
vidos cesta 4Građani se pitaju zašto Grad Makarska tolerira bezakonje, pogotovo svojih djelatnika jer se Nikši Vidošu plaća isplaćuje iz gradskog proračuna, a on na neki način ratuje s Gradom. Isto tako se postavlja pitanje ako Grad Makarska tolerira ovakvu samovolju pojedinaca, mogu li onda svi slijediti njihov primjer? Ako mogu, onda bi Starčevićeva uskoro mogla promijeniti naziv u Šarena ulica čim vlasnici kuća i zgrada svatko po svojoj volji na gradsku površinu ugradi zelene ploče, bijeli kamen, granit itd.

1 KOMENTAR

 1. Molimo školovanog autora teksta da nama glupanima objasni što je “pješački kolnik”.
  Ukoliko se radi o izmisljenoj riječi molimo također da nam se naznači koliko je teksta takodjer izmišljeno. Ako je riječ samo o gluposti nepismenog redara onda je autor teksta poznat.

 2. Autor teksta je najgluplji redar,a svima je jasno tko.. onaj koji je namjestio otkaze svojim kolegama i štiti ga Lola i Masni Vratit će ti se sve jadu jadni.

 3. Pitanje za Lori-Lolu Veličković dogradonačelnicu za “sporne” radove; na koji način se njena kuća širila na ulicu tokon ljetnje turističke sezone? Kako ona u radnom vrenemu vodi građevinske radove na kuću, a ostali Šerifi zjakaju po evropsim zemlama, zgrada Grada vez Vladajućih? Kako Lolica u bikiniju.badiću za vrijeme radnog vremena sređuje apartmane za nove goste u svooj kući???? Pa se neće baviti kojju će boju ploča za nogostup stavlati vlasnik zemljišta?! Iz pouzdani izvora sam saznala da je izvođać DALTONISTA!!!

 4. Odgovor na pitanje iz naslova: NEĆE! A zašto neće? Jer su svi isti. Bilić, Vidoš, Bebek, Veličković, Galić, Brkan, Lalić… Različite partijske knjižice, a ista bagra!

 5. Hoće li “poštena” dogradonaćelnica Lori Veličković, dobiti račun, za komunalno čišćenje njene kuće. Točnije, veliki kamion-bubnjar je od 9sati do dvanaest, sa ODREDOM ZA ČISTOĆU, ispražnjavao podrume i katakombe iz kuće Lori veličković. Postoje snimci nemilog čišćenja, snimili susjedi. Još jedna velika šteta je što se otpad nije razdvajao, već su se tu miješali materijali koji nisu smjeli ići zajedno, knauf,stiropol i drugi otpadi. Molimo Lolu da pokaže račun o plaćanju i razvrstavanju otpada kao i radnu snagu četvorice radnika puta tri sata. Kad je bal bit će masken-bal.

 6. To će rišit veliki kadar iz Tučepa redar sa lažnim prebivališten.Druge slikaje,prijavljuje,piše prijave…a on lažan od glave do gujice.

  • Koga češlje taj se svrbi. Za uši i gnjide postoji stari i iskušani lijek, ako treba dotičnog ću vrlo rado savjetovat kako bi zarazu ograničili i spasili okolonu

 7. Od 3 duznosnika proslu sedmicu 2 na izletu, a 1 koja je ostala “cuvat” grad nije radila par dana od 5. Primjer dobre lokalne uprave

 8. Veliki kadar,Stipe Bušelić primljen kao komunalni redar u Makarskoj sa falsificiranim mjestom prebivališta.Bez trunke morala uzeo drugom radno mjesto.Kao da u Makarskoj nije bilo sposobnih i vrijednih kandidata.Uskok Stipe dolazi..Možda i slijedeći gradonačelnik se tebi posveti malo više.

 9. Očito se zaraza malo proširila. Preporučam da se javite svome doktoru opće prakse. Nadam se da će on uspit pomoć.
  Da gospodin Matan ima “M” od morala pokrio bi se ušima po glavi.
  Malo smo hrabri skrivajući se iza tuđih imena, loša terapija, to dovoljno govori i svaki komentar je suvišan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime