Na vrhuncu turističke sezone, Makarska je u potpunom prometnom kolapsu! Rijeka vozila formira gotovo nepomičnu kolonu od Baške Vode sve do ulaza u Makarsku, Ništa bolje nije ni iz pravca Tučepi, a o gradskim prometnicama da i ne govorimo

Primjerice, od Velikog Brda do Marinete osobnim automobilom treba više od sat i pol vremena strpljive “vožnje”. Makarska je potpuno začepljena, a oni kojima se iz nekog razloga žuri, bolje da se oslone na vlastite noge, bicikl ili motocikl.

4 KOMENTARI

  1. Od Brela, da se ispravi navod… od Brela do Makarske, kolona je duga više od 10 km. I niti je prva, niti je zadnja. Ta kolona je nacionalni folklor. Makarska je prometno abortirani grad, baš kao i većina ostalih ‘urbanih’ turističkih središta i odredišta. Omiš, Split, Trogir… A kako prometno, tako i ljudskim resursima i istim tim potencijalima. Ovo je samo jedna u nizu dobrodošlica svim turistima… pa eto, dobrodošli! Čekamo vas u još većem broju. Označiti ćemo vam i mjesto na prometnici, koje će vam automatizmom pripasti po pravilu dosjelosti. Za preći put od 7 km, punih sat i pol! To je prosječna brzina koja odgovara brzini imalo bržeg ljudskog hoda! I to na prometnici državnog značaja, oznake DC8! Za istu JPP koju plaćamo kroz ine namete i poreze u svrhu održanja i očuvanja vozivosti! Hvala odgovornima! Za neodgovornost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime