Svi oni koji posluju u prostorima koji su u vlasništvu Grada Makarske, a imali su pad prihoda u prvih devet mjeseci ove godine, bit će oslobođeni od zakupnine za mjesece listopad, studeni i prosinac

Na taj način gradske vlasti žele dati doprinos u suzbijanju negativnih gospodarskih posljedica nastalih u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Zakupnici/korisnici poslovnih prostora u vlasništvu Grada Makarske, mogu se osloboditi od obveze plaćanja zakupnine za mjesece listopad, studeni i prosinac 2021.g., podnošenjem zahtjeva Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti, pod sljedećim uvjetima:

  • da imaju pad prihoda/primitaka najmanje 50%, koji se odnosi na poslovni prostor za koji se podnosi zahtjev, u razdoblju od 01. siječnja do 31. kolovoza 2021., kao cjelovito razdoblje, u odnosu na isto razdoblje u 2019.g.
  • da na dan podnošenja zahtjeva nemaju dospjelih dugovanja prema Gradu Makarska, po bilo kojoj osnovi. Smatra se da zakupnik nema dospjelih dugovanja, ako je iznos dospjelog duga manji od 200,00 kuna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime