MUP traži pomoć, snimajte i šaljite policiji sve sumnjivo što vidite, navode hrvatski mediji u porukama, tekstovima, koje šalju čitateljima. Najnoviji detalji iznude poduzetnika u koju su očito upetljani i djelatnici MUP RH, glumci Krim Tim 2, bivši i sadašnji policajci, specijalci

Kada normalan čovjek sve to pročita, proanalizira, pita se komu vjerovati, koga slikati, snimati i komu slati, kada postoji osnovana sumnja da je cijeli sustav MUP-a, medijski kompromitiran, a od pojedinih pripadnika kontaminiran. Kako je kontaminiran MUP od strane pojedinih djelatnika, svakim danom izlazi na vidjelo, uz pomoć objektivnih medija.

Primjer u Makarskoj u kojoj ne funkcionira pravosudni sustav, dokaz je u predmetu deložirane i ovršene frizerke  Mateje Pavlović u njenom frizerskom salonu o čemu smo više puta informirali javnost. Krim milje koji koristi makarsku gruntovnicu, pogoduje određenim krim skupinama nezakonito korištenje poslovnih prostora. Detaljnije o imovini Grada Makarska u svojim izvješćima očitovao se i nadležni ured za reviziju. Imovinsko pravni spor oko poslovnog prostora – frizerskog salona,Grada Makarska, Republike Hrvatske i izvjesne Ružice Šarić  popraćeno je višegodišnjim neučinkovitim pravosudnim presudama. Vlasnički list dokazuje vlasništvo poslovnog prostora – frizerskog salona Grada Makarska, što očito i nije pravilo u maloj sredini u kojoj zakon i pravdu na svoj način uzimaju i konzumiraju  lokalni šerifi. Frizerka Mateja Pavlović, žena je Ante Pavlovića hrvatskog branitelja. Jučer u poslovni prostor, koji je po vlasničkom listu vlasništvo Grada Makarska, ne/zakonito je u posjed ušla gospođa Cecilija Bajto, žena Alena Bajte, aktivnog djelatnika Policijske postaje Vrgorac, zaduženog za sektor granice. Interijer -namještaj iz poslovnog prostora Grada Makarske, frizerke Mateje Pavlović, majke dvoje malodobne djece (trenutno na porodiljskom dopustu) izbacila je obitelj aktivnog djelatnika Policijske postaje Vrgorac, Alena Bajte.

Pravno, status predmeta sudionika tužitelja i tuženih, Grada Makarska, Ružice Šarić i Republike Hrvatske nalazi se u Dubrovniku po žalbi kod nadležnog suda. Dugogodišnji nemar, nerješavanje predmeta u Dubrovniku, koristi Ružica Šarić, nezakonitim ubiranjem najamnina i ovršavanjem računa frizerke Mateje Pavlović, uz nezakonitu asistenciju korumpiranih djelatnika Općinskoga suda Makarska. Danas lovci u mutnom postali su članovi obitelji Bajto, djelatnika MUP RH koji koriste službena vozila MUP-a na kojima piše “Sigurnost i povjerenje.” Ostaje da vidimo što će poduzeti ministar Božinović u predmetu Cecilije i Alena Bajte u Makarskoj, koji su počinili nezakonitu radnju, ulaska u tuđi posjed u centru Makarske?! Postoji li mogućnost da u Makarskoj hrvatski branitelj uzme pravdu u svoje ruke i zaštiti posjed frizerskog salona od obitelji djelatnika MUP-a ?! Da su potrebne korijenite društvene i pravne  promjene državnog represivnog sustava dokaz je i predmet frizerskog salona u Makarskoj. Što će MUP-Unutarnja kontrola učiniti u predmetu Alena Bajte, pravovremeno ćemo izvijestiti javnost.