Otvaranju su prisustvovale i naše poznate pjevačice i zaljubljenice u fitness, Žanamari Lalić i Albina Grčić


Izlike za izbjegavanje vježbanja zbog uvijek istih treninga koji ne daju efikasne rezultate, padaju u vodu s pojavom FIRE BODY-a.

Split je prvi u Hrvatskoj dobio nove tehnologije za skidanje celulita i viška masnih naslaga. Prošle subote se u Velebitskoj 108 otvorio FIRE BODY, prvi salon u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje, brzo hodanje) u kombinaciji s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijemo efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita

Vlasnica Ivana Ćalušić Knezović, dobila je ekskluzivno zastupništvo za VacuTherm Bodyspace uređaje za Hrvatsko tržište.

Riješite se celulita u što kraćem periodu

Jedan od strojeva koji koristi Infracrveno zračenje a idealan je za rješavanje celulita je: FIRE BODY ROLL takozvani ubojica celulita. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu sa infracrvenom/vakuum trakom, biciklom i stepperom.

Osim FIRE BODY ROLL-a tu su i mnogi drugi uređaji koji pomažu u borbi s kilogramima:

FIRE BODY TRAKA- Namijenjena je za topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, izbacivanje toksina iz organizma, stjecanje kondicije i jačanje mišića.

FIRE BODY STEPPER– Eliminira primarne uzroke celulita s kombinacijom vakuuma zajedno s ergometrijskim vježbama.

FIRE BODY BICIKL- Također radi na principu infracrvenog koji stvara dodatnu toplinu i vakuum sistema koji pruža dodatni otpor. Pogodan je za sve koji imaju bolove u leđima te ljudima s viškom kilograma.

FIRE BODY SPLIT u svojoj ponudi ima samo individualne treninge te se maksimalno posvećuju svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga.

Ovaj oblik aerobnog treninga mogu koristiti i muškarci i žene, rekreativci ili sportaši, klijenti gotovo bilo koje dobi.

Ako i Vi želite isprobati ovaj revolucionaran oblik treninga, samo ovog ponedjeljka imate posebnu ponudu: prvi trening gratis i 10% popusta na mjesečnu članarinu. Nemojte čekati ljeto da bi počeli raditi na sebi, pravi trenutak za početi je danas.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime