Proteklih desetljeća, mnoge su plaže na Makarskom primorju nepovratno uništene. Za takvo neodgovorno ponašanje beskrupuloznih investitora, pojedinaca, podjednako su krivi i HDZ i SDP

Konačno, i makarske gradske vlasti bez obzira je li gradonačelnik bio iz redova SDP-a ili HDZ-a, su uništavale mnoge plaže u Makarskoj obmanjujući građane da je riječ o nadohranjivanju.

Ovih dana aktualno je nasipavanje Cvitačke ispod novog hotela Romana. Sasvim izvjesno je da je riječ o ilegalnim radovima, uključio se i DORH. Kao da to nije bilo dovoljno upozorenje ostalima, čitatelji nam javljaju o novom uništavanju plaže, ovaj put Ramove.

Na fotografijama se vidi da je riječ o građevinskom otpadu i zemlji koja se svakako ne bi trebalo trpati u more. Nije poznato tko izvodi radove i imaju li izvođači te investitori sva potrebna odobrenja. Žalosno je kako danas izgleda Ramova koja više nikada neće biti ista…

1 KOMENTAR

  1. Steta sto makarani nevole svoje prirodne lipote pa su sve unistili, izdali i prodali, ali sta ces, takvi su bez mozga morala i karakteta jebali vas zlocinci i veleizdajnici plen kim yun i milance..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime