Iznadprosječno topao listopad produljio je sezonu najupornijih kupača, a i prvi dani mjeseca studenog su obećavajući za one kojima ne smeta temperatura mora od 20 ili 21 stupanj Celzijusov

Na makarskim plažama se posljednjih dana može vidjeti na desetke kupača koji ističu prednost lijepog vremena, uživanja na suncu, ali zamjeraju izgled plaže. – Sve je puno smeća, granja, morske trave… Prilazi plaži nisu uredni, dijelovi su i razrovani… Svima su puna usta produljenja turističke sezone na listopad, pa čak i studeni. Evo, ove godine nas je vrijeme poslužilo, ali su gradske službe nespremne za posljednje turističke laste, kazao nam je jedan Nijemac koji s obitelji boravi u Makarskoj.

  • – Za sve su krivi oni koji su se prihvatili visokih mjesečnih primanja u Gradskoj upravi, Turističkoj zajednici, Makarskoj obali, a teško im je izaći na teren i poduzeti konkretne mjere. Glavno je da statistika štima. Stalno se hvale brojem gostiju, a ne pitaju kako se ti gosti osjećaju u Makarskoj, komentirao je jedan vlasnik ugostiteljskog objekta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime