Iako je rok zakupcima s Peškere za uklanjanje kioska bio do 1.studenog, do jučer su uklonjena samo dva i čini se da će na tome i stati

Večeras se Zoran Paunović pohvalio kako su dva zakupca uklonila svoje kioske, no teško da će njihov primjer slijediti i ostali zakupci.

Gradonačelnik Zoran Paunović i njegova administracija su poručili zakupcima da će kiosci biti uklonjeni od treće strane, a na trošak sadašnjih zakupaca. Ipak, zakupci se ne predaju. U međuvremenu su angažirali jedan odvjetnički ured smatrajući da je Grad Makarska trebao voditi računa o njihovom zbrinjavanju na nekoj drugoj lokaciji.

Mnogi od zakupaca smatraju da Grad Makarska i Zoran Paunović nisu u pravu i da ih se ne može natjerati na odlazak, deložaciju jer ne postoji nedvojbena zakonska osnova. Vjerojatno će od nadležnog suda biti zatražena i privremena mjera kako ne bi došlo do prisilnog uklanjanja objekata, a konačni ishod bio bi, u tom slučaju poznat, po presudi nadležnog suda.

Zoran Paunović je zapravo u vrlo nezavidnoj situaciji. Osim upozorenja o prisilnom uklanjanju i troškovima koji će iz toga nastati, Paunović u ovom trenutku nema ništa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime