U sklopu projekta Sigurna turistička sezona strani policijski službenici koji borave na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u proteklih nekoliko dana posjetili u Makarsku i okolna mjesta Brela i Gradac. Strani policijski službenici iz Francuske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Njemačke, Češke i  Slovačke uz hrvatske policijske službenike prevencije obišli su mjesta na kojima se najviše okupljaju strani gosti

U centru Makarske susreli su se sa stranim turistima iz svojih zemlja koji su bili oduševljeni prilikom za zajedničku fotografiju.
 
Uz razgovor o ljepotama Dalmacije i Hrvatske, strani policajci iskoriste priliku i za poneki savjet vezano uz zaštitu imovine dok su na odmoru da im ne bi takav događaj pokvario godišnji odmor. Tijekom posjeta Makarskoj informirali su turiste koje su sreli u centru grada, a koji su im rekli da se u Hrvatskoj osjećaju sigurno i ugodno, te da uživaju na odmoru.
 
Makarska rivijera nudi bogatstvo prirodnih ljepota, pa su i strani policajci iskoristili dan za posjet Parku prirode Biokovo i priliku da sa Skywalka uživaju u impresivnom pogledu, dok je posebno mjesto za fotografiju bila i plaža u Brelima.
 
Međunarodne policijske ophodnje do sada su obišle Split, Trogir, Omiš i Makarsku, a tijekom kolovoza planiran je odlazak i na dalmatinske otoke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime