Makarsko ljetno kino bit će pozornica nevjerojatnog glazbenog susreta 6. kolovoza – virtuozni gitarist Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić donose spektakularni glazbeni događaj koji će osvojiti srca publike
 
Dvojac Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, istaknuti gitaristi i majstori svog zanata, spojit će svoje glazbene virtuoznosti u zapanjujućem glazbenom putovanju. Njihova jedinstvena kombinacija stilova i tehnika stvorit će glazbenu magiju koja će očarati sve prisutne, što potvrđuje i koncert održan u Solinu 1. kolovoza, za kojeg se tražila karta više.
 
Obojica glazbenika imaju impresivne karijere i prepoznatljive glazbene potpise. Vlatko Stefanovski je jedan od najcjenjenijih gitarista na Balkanu, a njegove izvedbe uvijek su obogaćene strastvenošću i virtuoznošću. Miroslav Tadić, kao i Stefanovski, često istražuje različite glazbene žanrove i tradicije, te je njegova glazba oduvijek nadahnjivala publiku diljem svijeta.
 
Makarsko ljetno kino, smješteno u predivnom ambijentu nad morem, pružit će savršenu kulisu za ovaj glazbeni spektakl. Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nevjerojatnim harmonijama i glazbenom izvrsnošću koju samo majstori poput Stefanskog i Tadića mogu pružiti.
 
Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje prave glazbe da prisustvuju ovom spektakularnom glazbenom susretanju i uživaju u njihovom virtuoznom izričaju. Ulaznice za ovaj nezaboravni koncert su u prodaji, a broj mjesta je ograničen. Stoga, ne propustite priliku da se prepustite čaroliji Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića u Makarskom ljetnom kinu 6. kolovoza. Očekuje nas glazbeni doživljaj koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju svih prisutnih. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.hr i Adriaticket.com.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime