U 7 sati i 37 minuta na županijskoj cesti 6253, staroj Kliškoj cesti, dogodila se teška prometna nesreća – sudar dvaju autobusa i jednog osobnog vozila

Jedna je osoba smrtno stradala, a osam ih je ozlijeđeno. Cesta je zatvorena za promet, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko – dalmatinske. Sudar se dogodio na području Gornje Rupotine.

No, kako doznajemo od dr. Mihe Sušića sa splitske Hitne pomoći devet je ozlijeđenih osoba. Na žalost preminula je osoba iz automobila. Radi se o ženskoj osobi (1963.) koja je preminula na mjestu događaja. Devet je osoba ozlijeđeno, ali u pravilu su to sve lakše ozlijede. sad su te osobe na obradi. Možda jedna osoba bude teže ozlijeđena, u vidu loma podlaktice, ali nitko nije životno ugrožen i ne radi se ni o kakvim teškim posljedicama za ovih devet osoba, kazao je za Radio Dalmaciju dr. Miho Sušić.

Jedan je autobus tvrtke Promet Makarska koji je vozio na relaciji Sinj – Split, a drugi vojni, doznaje se neslužbeno, koji se kretao iz smjera Splita prema Solinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime