Oliver Dragojević, legendarni vokal hrvatske scene, održao je u nedjelju navečer tradicionalni, uskršnji koncert u zadarskom Arsenalu.   

Popularni Splićanin privukao je u Arsenal sve generacije Zadrana, a od samog izlaska na pozornicu, u 21.00 sat, njegov baršunasti, prepoznatljivi glas, zavladao je dupkom punim prostorom.
U pratnji vjernih Dupina nizao je bezvremenske hitove »Skalinada«, »Moj galebe«, »Prva ljubav«, »Oprosti mi pape«, a kad je u ruke uzeo harmoniku  i zapjevao »Nadalinu«, u Arsenalu se i zaplesalo. Ništa manje oduševljenja publika nije pokazala ni za njegove romantiične i emotivne pjesme, kojih ovaj 70-godišnjak s 50 godina glazbene karijere, iza sebe ima zaista mnogo. Koliko se Zadrani i Oliver ljube, otkrila je publika koja je usprkos izuzetno bogatom repertoaru, pokazala da jako dobro zna sve riječi njegovih pjesama, kako onih nekoliko desetljeća starih, tako i najnovijih s posljednjeg albuma “Familija”, kojeg je objavio prošle godine zajedno s Gibonijem. Na oduševljenje mlađeg i ljepšeg dijela publike, na pozornici se uz Olivera pojavio i Jure Brkljača, zadarska zvijezda Voicea, pa su zajedno otpjevali nekoliko pjesama.
Vesela atmosfera potrajala je sve do kraja koncerta, za koji se zaista može reći da je bio prava glazbena poslastica i događaj za pamćenje.[envira-gallery id=”71815″]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime