U Dicmu je osnovana nezavisna lista „Mladi za Dicmo“ povodom čega su u javnost poslali i prigodno priopćenje.

Priopćenje objavljujemo u cijelosti: „Hrabrost, odlučnost, volja, pozitivna energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u općini Dicmo, dovela je skupinu mladih, obrazovanih, kvalitetnih i perspektivnih ljudi do osnivanja Nezavisne liste “Mladi za Dicmo”, koja će izaći na lokalne izbore koji se održavaju u svibnju. Članovi liste ističu da im njihova volja i pokretačka snaga ne dopušta da budu pasivni promatrači uništavanja Dicma i stvaranja nezadovoljstva i straha kod njegovih stanovnika.

Predstavnici Nezavisne liste mladih smatraju da je u Dicmu došlo vrijeme za temeljite i kvalitetne promjene u kojima niti jedan sudionik uništavanja općine od njenog osnivanja do danas više ne smije imati priliku za obnašanje vlasti u Dicmu.

– Došlo je vrijeme u kojem svačiji glas treba biti jednako važan i svačije mišljenje jednako vrijedno. Dosta je da se neki politički čimbenici u Dicmu već godinama između sebe dogovaraju i pogoduju svojim osobnim i političkim interesima, sve to na štetu stanovnika naše općine. – ističe se u priopćenju.

Nezavisna lista „Mladi za Dicmo“ također smatra da je došlo vrijeme da se krene ulagati u svako mjesto njihove općine i u sve stanovnike njihove općine, od najstarijeg do najmlađeg. Predstavnici liste drže da se do sada slušalo mišljenje samo onih koji su imali osobne interese koje su stavljali ispred interesa stanovnika Dicma i interesa razvoja ove općine.

– Vrijeme je da mi, mladi, koji volimo Dicmo, koji želimo u njemu ostati i živjeti, uložimo svu energiju i trud da izgradimo općinu kakvu želimo, ne za nas, već za svoju djecu. Upravo to će nam biti najveći motiv u pobjedi koju će potaknut mudrost i sposobnost starijih i volja i enegija mladih. – stoji u priopćenju Nezavisne liste „Mladi za Dicmo“.“

Nezavisna lista „Mladi za Dicmo“

1 KOMENTAR

  1. Bravo ,samo naprijed i skinute ovu staru garnituru istrošenih političara .Pozivamo sve mlađe ljude iz Cetinskog kraja da se uključu u lokalne izbore.Mladost budućnost !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime