Varljivo vrijeme u svibnju s redom sunca i redom kiše iznenadilo je i najstarije Makarane baš kao i prekrasno uređene plaže.

Mnogi su komentirali da makarske plaže nikad nisu bile uređenije i da su ove godine makarske gradske vlasti doista napravile odličan posao!

1 KOMENTAR

  1. Ljudi moji tj.gradski poglavari svaka vam čast.Nikada nije bilo ljepše,urednije…..Što ste obećali to ste i napravili čak i više od toga.HVALA

  2. svaka čast. a šta ima važnije za nas makarane, s ekonom. aspekta, od naših plaža. ova vlast treba ostati još 1 mandat, jer ovakvo vođenje grada je za primjer svima. bravo gđo. Lori, g. Bilić i g. Družijanić. Ma sve ste doveli u red, počev od same uprave (disciplina, profesionalnost, uslužnost, uglađenost ), ma nema to, svi ko 1 u 7 h na poslu, pa dalje, transparentnost rada, sve na internetu, snimke sjednica; zatim zaposlili ste fine ljude, svoje da, ali fine. izgradit ćete žičaru kojom ćemo se ponositi na daleko, sportski centar će zablistat s novom zgradom, v.brdo će dobiti prošireno groblje; pa gdje ste bili prije, gdje smo se mi gubili u prošlim postavama “vlasti”

  3. Pitati ću ja ovu vlast kad bude plaćala odštetu Merkatoru što su im ukinuli građevinsku dozvolu kod stanice za tehnički…onda neka im Juinovic i Todoric pokriju sa lovom..par mili ona odštete…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime