Jučer je u Baškoj Vodi tradicionalno proslavljen Međunarodni praznik rada uz mjere poštivanja socijalne distance

Za razliku od prijašnjih godina kada bi na taj dan Baška Voda bila pretijesna za sve one koji su htjeli proslaviti praznik, ove godine je zbog protuepidemijskih mjera Praznik rada tek simbolično obilježen. Zahvaljujemo našoj čitateljici Sandri Carević koja nam je poslala fotografiju i VIDEO:

https://www.facebook.com/sandra.carevic.7/videos/2954585788101623/

5 KOMENTARI

  1. Poštovanje svima , ako netko može doći do članka prije 30 godina što ga je objavila Slobodna Dalmacija u kojem Josko Roščić i Ivo Sikavica veličaju lik i djelo SLOBODANA MILOŠEVIĆA. Bilo bi poućno za sve da vide kako se prilagođavaju svakom režimu.

  2. Ispravna informacija glasila bi otprilike ovako: Prisutni su bili propisno udaljeni jedni od drugiih a svojim su prisustvom pokazali da se usprkos okolnostima nisu i socijalno distancirali.

  3. Na ovoj slici se jasno vidi što ovaj današnji politički model radi od Svijeta i građana… Doveli su nas sve u situaciju da život više ne vrijedi ništa…. samo su predvidjeli jednu sitnicu: Onu poznatu izjavu dičnog Crnogorca koji je jednom rekao “Boj se onog tko je sviko bez golema mrijeti jada..” Eto gospodo globalistički neonacisti, sjetite se kako su prošli vaši “politički rođaci” 45-e u Berlinu…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime