Na zalasku svoje političke karijere, kontroverzni načelnik općine Baška Voda malo kome od svojih stranačkih kolega vjeruje

Umjesto dokazanih stranačkih vojnika, određena mjesta ustupio je članovima obitelji, pa je tako nakon nedavnih unutarstranačkih izbora za tajnicu baškovoškog HDZ-a za tajnicu postavljena Dinka Roščić, kćer Joska Roščića.

Čini se da od tada Dinka Roščić postaje nezaobilazna u mnogim poslovima, pa pored angažmana u lokalnom planinarskom društvu od danas obavlja, čini se , i odgovorne poslove u općinskom poduzeću Turističko – športska luka Baška Voda. Je li Dinka Roščić kompetentna sudjelovati u kreiranju službenih dopisa ovog općinskog poduzeća jer ima nekoliko vezova ili zato jer joj je otac načelnik, teško je procijeniti. Inače, u kreiranju predmetnog dopisa, Dinka Roščić nije sudjelovala u službenim općinskim prostorijama već u jednom kafiću ispred našeg dopisnika. I da. Dobro vidite. Bez Covid maskice…

Ipak, prema službenim podacima sudskog registra Trgovačkog suda u Splitu, osoba ovlaštena za zastupanje Turističko-športske luke Baška Voda je Marin Beroš, a ne Dinka Roščić. Nje nema ni u Nadzornom odboru kojeg pored predsjednika Željka Jurišića, čine i Dragan Pajović, Miše Jurišić, Ivan Granić i Frane Radić.

9 KOMENTARI

  1. Nadam se da će Josko se rijesiti svih dosadasnjih “prijatelja”.
    Pametno je da se okružio novim ljudima, kao Marinom Berosem.
    Naprid Joško svi smo uz tebe!

  2. Ja se isto nadsm jos da rijesi lazi koje se sire od predpostavljeniiz vrtica neda NACELNIK ovo ,ono cilo misto bruji aniko da pogodi usridu.NACELNICE SRRTNO?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime