Sportski Centar Višnjik u Zadru svjedočio je uzbudljivom prikazu sportske vještine i atletizma dok je Badmintonski Klub Zadar organizirao turnir “Badminton Za Sve – Zimsko Izdanje”

S ukupno 36 sudionika koji su se natjecali u kategorijama kao što su muški pojedinačni (MS), ženski pojedinačni (WS), muški parovi (MD), ženski parovi (WD) i mješoviti parovi (XD), događaj je označio ključni trenutak za badminton u regiji.

Prihvaćajući geslo “Dodajte badminton u svoj život”, turnir je imao za cilj ne samo proslaviti sport, već ga i integrirati u živote lokalnog stanovništva. Prisustvo je bilo izvanredno, s igračima koji dolaze iz pet različitih gradova – Zadar, Split, Brač, Makarska i Bjelovar – koji su uveličali terene. Napomena ide u korist povećanog sudjelovanja iz Zadra, grada organizatora, što ističe njihovu posvećenost uspostavi badmintona u tkivu grada.

Zanimljiv aspekt ovog izdanja bila je uključenost igrača koji nisu bili povezani s bilo kojim klubom, što se uklapa u misiju organizatora da prošire dosege sporta. Napor Badmintonskog Kluba Zadar u promoviranju badmintona kao sporta i podizanju svijesti unutar Zadra bio je očit u ovom uspješnom pothvatu, označavajući njihov drugi trijumf u tome.

BK Iader istaknuo se kao izvanredan izvođač, kako u pogledu sudjelovanja tako i osvojenih medalja, osiguravajući impresivnih 14 medalja. Njihova dominacija se nastavila s ukupno 8 zlatnih medalja, potvrđujući njihovo umijeće na terenu. Tesno su ih slijedili BK Split i neafirmirani igrači, svaki s po 6 osvojenih medalja. Kada se računaju samo zlatne medalje, BK Iader vodi s impresivnim brojem od 8, dok su BK Zadar i BK Škrok osigurali po 2 zlata.

Najbolji troje natjecatelja u svakoj kategoriji bili su počašćeni ne samo medaljama, već i praktičnim poklonima, obogaćujući svečanu atmosferu događaja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime