Što će biti bliže izbori, pranje i poliranje „kriminalne organizacije“ će se intenzivirati

Piše: NE SMIMO REĆI!

Koalicija s „kriminalnom organizacijom“ ne dolazi u obzir, u normalnoj državi to bi trebao biti kategoričan stav svih stranaka koje izlaze na izbore, jer tko koalira sa „kriminalnom organizacijom“  kriminalac je!

Na zadnje izbore izašlo je 46,7 % od upisanih u Popis birača, a kriminalna organizacija“ bila je relativni pobjednik s podrškom od 17,8 % biračkog tijela! S 8 manjinaca i nekoliko „žetona“, rade što hoće na štetu ogromne većine hrvatskih građana! Na vlast ih je dovelo 18 od 100 ljudi. Ajme čuda i apsurda!

Veliki Vođa Plen Ki-mun je slavodobitno objavio da je postigao dogovor s Crkvom za Dinamov stadion, na način da daje crkvi zemlju u deset zagrebačkih kvartova. Zašto da država gradi stadion? Neka ulože igrači bivši i sadašnji, te ostali zainteresirani u stadion. Što stadion ne grade HNS i igrači koji imaju milijune na računima pa u Madridu i drugim metropolama kupuju stanove za ljubavnice?! Bolje da Vlada omogući mladim ljudima kupovinu stana ili kuće bez kamata uz subvencije od 50% da im bude lakše i da ostanu u RH. Što Veliki Vođa Plen Ki-mun  nije 3 bolnice napravio, domove za starije ili domove za potrebitu djecu… Sutra će nam na televiziji bit brojevi za donaciju za bolesnu djecu…Nova vremena, novi običaji. Nekad je bilo kruha i igara. Danas su nam samo igre ostale, po kruh se ide u inozemstvo. Naopak smo narod i zato nestajemo u raseljavanju.

„Kriminalna organizacija“ planira se pred izbore kadrovski pojačati pa je u izradi Nova pristupnica. U novom pristupnom formularu, pristupnici se moraju obavezati da će krasti, varati, lagati i muljati svakog tko nije u „kriminalnoj organizaciji“! Ako treba i ubiti na cesti?!  Ovo je pravi put da se prikupi sav ološ ove zemlje.

Hrvatskoj se dogodila nesreća prije 33 godine, dolaskom „kriminalne organizacije“ na vlast. Dogodio se i gubitak legitimnosti vladanja u kojem pleme funkcionira kao stroj za zapošljavanje svojih članova, članova obitelji i prijatelja, dodjelu javnih poslova…poticaja…koncesija…rasprodaja…pljačke… zaduživanja…

PROTIV bivše HDZ-ove ministrice europskih fondova Gabrijele Žalac službeno je otvorena nova istraga Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO). EPPO sumnja da je Žalac u najmanje devet navrata privatno jela u restoranima plaćajući europskim novcem. Osim toga, bivša ministrica je osumnjičena da je i proslavu svog rođendana platila europskim sredstvima. Ne treba tažiti dokaze, na njoj vidi da je novac namjenski utrošen….

Nakon ovoga rejting „kriminalnoj organizaciji“ će porasti najmanje za 5%… stoku sitnog zuba ovako nešto najviše uzbuđuje!

Mudra izreka kaže „Pojeo vuk magare“, ali mi imamo bolju verziju: Pojela „kriminalna organizacija“ Hrvatsku!

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un rasplakao se obraćajući se ženama: „Rađajte više djece, molim vas“. Veliki emotivac, debeljuco se rasplakao, rasplakale se žene i požurile se oploditi. Sretne li države, uspješnog li vladara, s nekoliko suza riješio problem. Ovo je pouka našem Velikom Vođi Plen Ki-munu, ne trebaju kojekakve (ne)uspješne pronatalitetne mjere, pusti koju suzu pred ženama…

  • U ponedjeljak 11. prosinca 2023. u Zadru se održava konferencija: RAZVOJ LUČKE INFRASTRUKTURE ZADARSKE ŽUPANIJE“. Sudionici konferencije su oni koji su napravili i oni koji znaju da je napravljena VELIKA PREVARA s obnovom zadarske Rive! Jedna odtočaka trebala bi biti „Kako prevariti EU administraciju i zloupotrijebiti EU fondove“?! Obala kralja Petra Krešimira IV. nije luka, na njoj se nije odvijao i ne odvija se nikakav pomorski promet pa se nije mogla financirati iz EU natječaja za luke! Molimo sve odgovorne da se makar slikaju na mjestu zločina?!

Što je u svemu ovome novo?

Da su radovi preplaćeni, vrlo dobro ZNAmo.

Da je nestalo tisuće m3 kamena s Rive ZNAmo.

Gdje je ukradeni kamen završio, opet ZNAmo.

Da je za sve „najzaslužniji“ dužnosnik poznat po nadimku Yusuf  ZNAmo.

Da ima preplaćenih radova koji nisu ni obavljeni, također ZNAmo.

Da se preplaćeni novac izvlačio i dijelio opet ZNAmo.

Da se boje jedino europskih istražitelja (EPPO) i Laure Kovesi vrlo dobro ZNAmo!

  • „Vanjski stručni suradnik“ (njegova tvrtka VOX FENIX MEDIA j.d.o.o.) je postao vlasnik ZGRADE KLUBA. Bez ove zgrade HNK se ne može ni natjecati – nema svlačionice, tuševe, igrači ne mogu na teren, nema prostorija za upravu kluba… Što ako „vanjski stručni suradnik“promjeni brave i stavi zaštitare pred svoju zgradu?! „Spasitelj“ Dukić bi problem riješio postavljajući kontejnere?! E pa neće da može tako – klub treba imati licencu da bi se natjecao, kontejneri ne prolaze. Nedavno je „vanjski stručni suradnik“ postao i vlasnik lokalnog radija i portala. Tko je dao novac i/ili tko sve iz „kriminalne organizacije“ stoji iza ovoga?!
  • Za 18. prosinca sazvana je tzv. proračunska sjednica Gradskog vijeća. Nadamo se da su IZDAJNICI (gradski vijećnici) konačno došli pameti, da će odbiti glasati za Proračun „kriminalne organizacije“ za 2024. godinu, maknuti s vlasti „kriminalnu organizaciju“ i  odbiti ih spašavati od zatvora. Što ako je „kriminalna organizacija“ spremila ponudu koju je teško odbiti – dovoljno protuusluga, nekretnina i novca?! 
  • Županijski vijećnik Ivica Žuvela na prošloj je sjednici Županijske skupštine nabrajao imena medicinskih sestara i tehničara koji su napustili zadarsku bolnicu i zaposlili se kod privatnika, i to zbog loših uvjeta u kojima su radili. Nažalost zaboravio je pročitati ime medicinske sestre koja sad sjedi u saborskim klupama.Kad je Željko Čulina u svibnju 2016. preuzeo dužnost od sanacijske upraviteljice Andrijane Bedalov Opća bolnica Zadar je bila UREĐENA ustanova, uredno je poslovala i nije  pravila gubitke, dugovi su najvećim dijelom sanirani (od 130 milijuna ostao je dug od cca 70 milijuna kuna). Znala su se pravila a NEPOTIZAM nije stanovao u bolnici.  Bolnica je imala cca 1.200 zaposlenih a sada ima cca 1.450. Za mandata Željka Čuline zaposleno je cca 250 ljudi. Bolnica je postala zavičajni klub. Sve što se u Bolnici moglo „srediti“ ravnatelj je uz pomoć resornog pročelnika (MK) „sredio“!
  • Veliki Vođa Plen Ki-mun traži od lokalnih šefova, najmanje 8 mandata u IX izbornoj jedinici ili predmeti iz ladica idu na „HITNO POSTUPANJE“ – zatvori će biti puni! Tražeći plastične boce u kanti za smeće u ul. A. Medulića osiromašeni Zadranin je pronašao list papira na kojem su sve redom imena „časnih osoba“, članova „kriminalne organizacije“ i to: 1.Kalmeta, 2.Erlić, 3.Bilaver 4.Longin, 5.Dukić, 6.Vican, 7.Vicković, 8.Babić, 9.Šimičević, 10.Šoša, 11.Bušić, 12.Mikulec, 13.Brižić, 14.Bakmaz… DREAM TEAM! Ako je ovo lista za parlamentarne izbore oporba ne treba ni izlaziti na izbore, troše samo vrijeme i novac?! „Kriminalna organizacija“ će osvojiti ne 8, nego svih 14 mandata. Ovakvi „časni ljudi“ zaslužuju naš glas.

Ajmo narode na izborima opet zaokružite „kriminalnu organizaciju“, hranite uhljebe, lažne branitelje, političare a vi jedite mrvice sa stola. Podrška „kriminalnoj organizaciji“ u pljački Hrvatske. Ovakav narod i nije za drugo nego da ga se pljačka. Za naše bolje sutra što nas briga a tek za našu djecu, neka idu u svijet raditi. Tako nam i treba.

Proglas građanima Hrvatske: Dragi moji Hrvati što više kradite ali prije krađe UČLANITE  SE u „kriminalnu organizaciju“, a oni koji ne žele krasti neka bježe van Hrvatske jer ovdje nema života za njih!Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime