Frane Vučetić, oporbeni vijećnik udruge “Vir bez podjela” u virskom Općinskom vijeću i vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije neće danas doći na konstituirajuću sjednicu

– Vidjevši tekst na jednom portalu kako je potpisan sporazum između Kristijana Kapovića i Božidara Kalmete o vladajućoj većini u Županijskoj skupštini, donio sam odluku da neću sudjelovati u toj farsi. Zbog ove dvije glave i takvim sličnim glavama, mladi bježe iz Hrvatske u Irsku i druge zemlje. Sada se jasno i javno otkrila zločinačka organizacija u kojoj je Božidar Kalmeta cijelo vrijeme zaštitnik Kristijana Kapovića, nesuđenog pročelnika za prostorno planiranje. Uvjeren sam da nakon današnje konstituirajuće sjednice gdje će HDZ-ovci podržati Kapovićevog šegrta Antonia Vučetića za predsjednika Skupštine, uslijediti masovno uhljebljivanje nezaposlene vojske suradnika kontroverznog šerifa s Vira. Javno ću zatražiti objavu sporazuma kojeg su postigli Božidar Kalmeta i Kristijan Kapović, iako mi nije jasno zašto je pregovore vodio Kalmeta, a ne župan Božidar Longin, kazao nam je Frane Vučetić.

Kristijan Kapović je tražio, a očito i dobio, 17,6% svih pozicija u Županiji sukladno postotku osvojenih glasova što znači da će Kapovićevci imati svakog petog direktora, ravnatelja, pročelnika, predsjednika NO, Upravnog vijeća itd. Doznajemo i to kako će Frane Vučetić uskoro svoj mandat staviti u mirovanje i prepustiti ga 36. s liste MOST-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime