Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 38 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari

Naime, u ponedjeljak oko 13 sati policijski službenici su nakon dojave u ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, u vozilu marke Ssang Yong, (VU) zatekli dvije muške osobe, koje su pokušale vozilo staviti u pogon.

Osobe su privedene u prostorije policije, gdje je nad istima provedeno kriminalističko istraživanje, te se oba 38-godišnjaka sumnjiče da su kroz prozor ušli u parkirano vozilo, provalili bravu vozila te isto pokušali staviti u pogon.

Protiv oba 38-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju.

Nadalje, za vrijeme trajanja kriminalističkog istraživanja u svezi ovog kaznenog djela, u večernjim satima istog dana zaprimljena je prijetnja jedne ženske osobe prema policiji.

Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta, 67-godišnjakinju se sumnjiči da je u ponedjeljak u 18,27 sati putem mobilnog telefona uputila prijetnju prema policiji.

Protiv 67-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijetnje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime