Vedran Uranija, propali političar i ulični performer, sklon druženju s pripadnicima kriminalnog miljea uskoro bi se mogao naći na optuženičkoj klupi

Zapravo, ne mogao, nego morao! Nesumnjivo, riječ je o prevarantu i kradljivcu koji je zlorabio svoju ulogu sindikalista i na prijevaru uzimao tuđi novac. Da je Vedran Uranija sve, samo ne pošteni sindikalist i čestiti borac za radnička prava, upozoravamo već godinama.

Redakcija portala Megamedia u posjedu je brojnih dokaza koji nedvojbeno dokazuju kriminalno ponašanje najpoznatijeg zadarskog sindikalista. Ponavljamo, prevarant i kradljivac Vedran Uranija mnoge je izigrao. Tako je od jednog hrvatskog branitelja (podaci poznati redakciji, op.a.) u više navrata uzimao novac uz razne izlike. Vedran Uranija mu je govorio kako ima kladioničarske dugove koje mora riješiti, da nema novac za sprovod vlastitog oca itd. Uglavnom, u najmanje četiri navrata i to pred svjedocima, Vedran Uranija je hrvatskom branitelju uzeo preko 170.000,00 kuna. Sve to napravio je pred svjedokom, a da ne bi bilo zabune, potpisao je i ugovor o pozajmici.

Konkretni lopovluk prevaranta Vedrana Uranije odvijao se 2017. godine te je dug, prema potpisanom ugovoru o pozajmici trebao vratiti u 12 obroka tijekom 2018. godine. Do danas, prevarant Vedran Uranija nije vratio ni lipe! Do kada će se institucije u Zadru praviti gluhe i slijepe? Do kada će njegovi poslodavci poput notornog Stjepana Lisičaka tolerirati lopovluk? Konačno, hoće li na Vedranu Uraniji puknuti ona monstruozna egida “Dok smo svi zajedno, ne može nam nitko ništa, a mi možemo svašta!”

Prevareni, ogorčeni hrvatski branitelj sve je prijavio policiji i Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru i to u siječnju ove godine. Obzirom na mnoštvo dokaza, nema sumnje da će Vedran Uranija završiti na optuženičkoj klupi. U sljedećem nastavku ove mučne priče, donosimo detalje o tome kako je sve Vedran Uranija lagao i varao hrvatskog branitelja i od njega izmuzao životnu ušteđevinu. Sve u maniri, lako ćemo, kao što bi to bilo bojanje kose u vinsko crvenu ili pudranje lica. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime