Stjepan Lisičak, predsjednik SPiVH-a od kraja 2008. ima direktna saznanja o nezakonitistima u sindikalnoj podružnici CZL-Laurus u Zadru o čemo smo svojedobno iscrpno izvještavali

Sindikalni povjerenik navedene sindikalne podružnice je bio izvjesni Ive Števanja koji se služio jednim specifičnim pečatom, a za kojeg se nepobitno pokazalo da je pribavljen nezakonito i da je služio za krivotvorenje službene dokumentacije. Nadalje, pečat se odnosio na nepostojeću sindikalnu podružnicu za čiju izradu je odgovorna sindikalna središnjica u Zagrebu! To nam je danas potvrdio i sam Stjepan Lisičak i time odagnao svaku sumnju da se postupalo u dobroj vjeri.

S takvim krivotvorenim pečatom nepostojeće sindikalne podružnice, Predrag Dušević, zaposlenik nekadašnjeg Larusa pečatirao je skandaloznu kaznenu prijavu u dogovoru sa tadašnjim glavnim županijskim državnim odvjetnikom, kontroverznim Ivanom Galovićem. Dakle, riječ je o teškom kaznenom djelu za kojeg do danas nitko nije odgovarao, a sindikalna ekipa Lisičak-Dušević-Števanja-Uranija su se opasno poigrali ljudskim sudbinama, a sve po blagoslovu Ivana Galovića.

Moguće je doduše da negdje u ladici sindikalne središnjice u Zagrebu doista postoji rješenje o navedenoj sindikalnoj podružnici u Zadru CZL-Laurus. U tom slučaju će se zapravo razotkriti kako sindikalci iznuđuju poslodavce, a kolovođa takvih prljavih rabota je pravomoćno osuđeni kriminalac Vedran Uranija za kojeg će Ivan Galović ustvrditi da je nekad bio najpopularniji sindikalac u Hrvatskoj.

– Ovo je moguće samo u gradu u kojem vladaju institucionalni kriminalci kao Ivan Galović, a danas njegovi izdanci Denis Sokol, Darija Padovan Buškulić, Branka Rukavina i drugi. Nepostojeća sindikalna podružnica imala je u to vrijeme 47 upisanih članova. U ovakvom okruženju proganjani i danas nezaštićeni od suda moraju živjeti, privređivati za život sebe i svoje obitelji. Nebitno, ali nek’ se zna da HDZ-ov uhljeb Predrag Dušević i tad i sad radi u gradskom poduzeću u kojem je šef Nadzornog odbora Ante Kalmeta. Ovo dokazuje o punom spektru kriminalnih aktivnosti kriminalnog krakena utemeljitelja i sadašnjeg šefa Božidara Kalmete, mišljenja je Branko Katić, vlasnik i direktor tvrtke Laurus promet d.o.o.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime