Prije Nadzornog odbora, policije, Županijskog državnog odvjetništva i ostatka javnosti, pljačku u zadarskoj Liburniji d.o.o. u vrijednosti većoj od 200.000,00 kn, otkrio je upravo portal Megamedia

Bilo je to u travnju ove godine kada smo otkrili kako je zaposlenica koja je radila na obračunu plaća otuđila preko 200 tisuća kuna o čemu nakon što je skandal otkriven, policija nije imala saznanja. Naime, Edvin Šimunov, direktor Liburnije d.o.o. još od prošlog stoljeća, po saznanju da je novac opljačkan, o istom nije informirao policiju. Naknadno je o svemu informirao Županijsko državno odvjetništvo. Tada se uključila i policija koja je mjesecima provodila izvide, a u konačnici je slučaj preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Djelatnica koja je obračunavala plaće (podaci poznati redakciji, op.a.) otuđila je preko 200 tisuća kuna, a direktor Edvin Šimunov je konstatirao krađu i umirivao kako je novac vraćen. Djelatnica je kasnije i priznala kazneno djelo krađe, međutim šest mjeseci kasnije još nije doneseno rješenje, odluka o podizanju optužnice, a samim time je i neizvjesno kada će početi suđenje za pljačku.

Marijana Stipić, glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva nas je informirala Vezano kako su u predmetu formiranom temeljem kaznene prijave Policijske uprave zadarske protiv hrvatske državljanke (1982.) provedeni izvidi nakon čega je ista ispitana u svojstvu osumnjičenice i donijeto je rješenje o provođenju istrage.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime