Jučer oko 15.40 sati prilikom izlaska iz luke Makarska posada službenog plovila  Postaje pomorske policije Split uočila je kako veći broj osoba u blizini stijena (sika) rukama dozivaju pomoć

Policijski službenici su se plovilom uputili prema navedenoj lokaciji i uočili su ozlijeđenu osobu. Uz pomoć građanina, a doznajemo da je riječ o Goranu Vranješ koji je upravljao jet-skijom došli do unesrećenog, prebacili ga na službeno plovilo, te ga prevezli do obale gdje su ga preuzeli djelatnici HMP. Utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem državljaninu Švedske kojem su konstatirane teške tjelesne ozlijede ramena koje je zadobio prilikom skoka u more.

Policijski službenici su i na  ovaj način na usluzi i pomoći svim građanima i turistima koji tijekom ljeta borave na našem području, poručuju iz PU Splitsko-dalmatinske. – Momak je skakao s grote i nezgodno pao te ozlijedio rame. Policijski brod se nije uspio približiti unesrećenom zbog valova pa sam došao sa jet skijem i mladića dovezao do policijskog broda, ispričao nam je kratko Goran Vranješ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime