Dražesne Hrvatice, vrli Hrvatski muži, niste ni svjesni koliko ima istine u onoj seljačkoj Marija Karamatića: „ jadni bili, kad više ne bude Čovića“. Neka, pa da vidimo, kad lider uperi prst u nekoga, tko bi ga mogao zamijeniti… Smatra ga toliko vrijednim da ga se ne može odreći… Te mu stavlja hrvatski narod u amanet…Samo budale bi mu mogle povjerovati i poći za njim…

Piše: Hrvatin Tomašević

Šta je…Hrvati aaaaa frka! Koji bi to ljudi-pojedinci krenuli u natjecateljsku trku…Tko su, tko je taj, koji bi trebao voditi narod-državu? Znadete li nekoga? Na tom bi mjestu možda mogli zamisliti Čavara, Miličevića, Čuljaka, Bošnjaka, Brdara, Bevanda, Đambaza, Zelenika, Čosića, Kvesića, Hercega, itd…Dokazanog plagijatora rektora, koji je, inače, u orgazmičnoj akademskoj euforiji podijelio većinu diploma za ZNA SE koga, kako i za rođevinu istih…

Razumljivo, kako ne bi ostali nezbrinuti na političkoj vjetrometini političkog bošnjačkog arsenala! Naime, liderova politička rođevina, čine mi se poput plišanaca na granici političke mašte, očekujući da im se nacija pokloni, zaogrne plaštom: moći-privilegija-novca-droge-sexa-turbo folka! Ne sumnjam, da će i svećenstvo s oltara potvrditi božansko pravo da vode i vladaju! Možete sve to uraditi, možete kupiti diplome-utjecaj, ali ostaju geni-ROĐEVINA! Ni jedna dinastija ne traje večno!

Možete li, zamisliti da je Vaš opstanak nacijo u njihovim rukama…Da Vam načela i svjetonazor, nameću moralni amputirci, intelektualno nesposobni nacionalni mališani! Razmišljali itko od Vas, da je nužno znati tko Vas vodi? Zatim slijedi: zašto bi ga pratili? Koja je strategija? Što je cilj i svršenost njegova djelovanja? Sve naglašeno prati cijeli niz uzročnih pitanja: radi čega…Ne nalazimo li se-Hrvatski narod, na razmeđi opstanka i politike? Pred Hrvatskim narodom u BiH je najsudbonosnije prelomno vrijeme u stvaranju strategije koncipiranja novog političkog doba, koje određuje opstanak nacije?

Ako se, ipak, odlučite za liderovu rođevinu, koja se rukovodi nasljednim pravom i aktivnim političkim djelovanjem za nacionalne interese i život malog Hrvatskog čovjeka, ostajete bez mogućnosti rasprave o intelektualnoj nesposobnosti s liderove liste rođevine? Dozvolite, intelektualna sposobnost koja spaja: razum-mudrost-znanost-kreativnost-umješnost- razboritost-socijalnu i materijalnu osjetljivost-društvenu odgovornost koja u sebi sadrži: pravednost, prihvaćanje drugih i drugačijih, otvoreni um, politički pluralizam-demokraciju, su vrijednosti koje su nepoznanica za liderovu rođevinu! Griješim li?

Draga nacijo, kad pročitate ponuđeni tekst, odmah počnite mjenjati nešto…Jer praviti se da će liderova rođevina ozdraviti naciju…Koja budalaština ! 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime